Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Pizza és étel házhozszállítás a Tisza-tó körül

Galkó-Fenyves Barbara
·
2020. november 16.
Pizza és étel házhozszállítás a Tisza-tó körül

Segítünk a járványhelyzetben: pizza és étel házhozszállítás tudnivalók a Tisza-tó körül

A pizza és étel házhoz szállítás a Tisza-tó közeli településeken már a tavaszi járványhelyzetben elindult (több helyen volt már korábban is pizza házhozszállítás, így pl. Tiszafüreden is). Azok az éttermek, akik akkor átálltak, a mostani helyzetben is jobban boldogulnak nem csak a Tisza-tónál, hanem országszerte. November 11-től ismét nem lehet helyben fogyasztani az éttermekben, vendéglátó helyeken, ez viszont nem jelenti azt, hogy nélkülözni kellene a kedvenc éttermeink kedvenc ételeit. Kigyűjtöttük Nektek, hogy a Tisza-tónál honnan lehet elvitelre vagy kiszállítással kérni a harapnivalókat.

5 fontos, általános tudnivaló a pizza és étel házhozszállítás ügyben Tisza-tó környéki éttermekben

#1 A házhozszállítás a kijárási tilalom, azaz este 8 és reggel 6 közötti időszakban is működik

#2 Egyik ételfutár sem rendelkezik bankkártyás terminállal, fizetni csak készpénzben lehet.

#3 A nagy érdeklődés és a korlátozott futárkapacitások miatt időben rendeljetek vagy rendeljétek meg és ti menjetek el az ételért (kijárási korlátozás előtt).

#4 A vendéglátó egységek mindegyike különösen ügyel a higiéniára, de a csomagolást megbontva, érdemes újra kezet mosni-fertőtleníteni.

#5 Jó étvágyat! 🙂

Tiszafüred – pizza és étel házhozszállítás

A Tortilla’s Bistorant teljesen átalakította az étlapját, bár a srácok 1 hónapja már váltottak, a kialakult helyzet miatt ismét variálniuk kellett a kínálaton. Beszereztek egy pizza sütőt és november közepétől 17 féle pizza is szerepel az étlapon. Kérhetjük elvitelre vagy házhoz szállításra is az ételeket minden nap délelőtt 11 órától, 19.30-ig veszik fel rendeléseket. Szállítanak Tiszaigarra, Tiszaörsre, Egyekre, Poroszlóra (ezekre a helyekre 6000 Ft. alatt csak 1000 Ft. úti költséggel szállítanak). A csomagolás/doboz ára 100 Ft. Fontos, hogy kiszállításnál egy darabig még csak készpénzzel lehet fizetni, de hamarosan elérhető lesz a bankkártyás fizetés is.

A Tisza-híd lábánál található Fehér Amúr Halászcsárda minden nap 11-17 óráig továbbra is üzemel. A járványügyi helyzet miatt helyben fogyasztásra itt sincs lehetőség, futáros kiszállítás nincs, elvitelre lehet kérni a rendelést. Az étlapról szinte mindent lehet rendelni, viszont levesek közül csak a halászleveket lehet kérni, de a telefonos kapcsolat felvételnél úgy is elmondják a lehetőségeket. A csomagolásra itt is számítanak fel plusz költséget.

Az Öreg Halász Étterem  2020.11.16-tól hétfőtől péntekig újra elkezdi Tiszafüredre, Egyekre illetve Félhalomra a menü kiszállítást, amit mindennap reggel 10.00-ig lehet leadni. A’la carte ételeket csak házhoz szállítással lehet kérni minden nap 12.00 és 19.00 között, melyet Tiszafüred és Tiszaörvény területén ingyenesen biztosítanak. Az étteremben a napi menüt 10 órától 14.00-ig lehet elvitelre kérni. A menü 1050 Ft-ba kerül + 150 Ft. (elviteles doboz).

A 33-as főút egyeki elágazásánál található Patkós Csárda házias ételeit sem kell nélkülözni, náluk minden nap 11 órától este 6 óráig lehet leadni a rendeléseket, hétköznap viszont csak elvitelre. Hét végén van kiszállítás, de információink szerint ez a lehetőség nagyobb mennyiség esetén (pl. tálak) áll rendelkezésre, jellemzően Tiszafüred és Egyek települések esetében. Az étlapról a levesek közül a halászlé és frissensültek mindig elérhetőek, de telefonon érdemes érdeklődni. A csomagolásnál a csomagolóanyag beszerzési ára kerül felszámításra.

A Húszöles út mellett található Fapuma Street Food elvitelre készít hamburgereket, tortillákat minden nap 10 órától este 7 óráig.

A Molnár Vendéglő hétfő és csütörtök között 11 órától 21 óráig, pénteken és szombaton 11-től 22.00-ig, vasárnap 11-től 21 óráig várja a rendeléseket, ki is szállítanak és el is lehet vinni a megrendelt ételeket. Az étlapról, melyet itt találtok meg, minden étel rendelhető.

A Hableány Hotel étterme sem zárt be, a rendeléseket minden nap 11 órától este 7 óráig veszik fel. Tiszafüreden és Tiszaörvényen belül szállítják ki az ételeket ingyenesen.

Poroszló – pizza és étel házhozszállítás Tisza-tó

A Kormorán Étteremből is kérhetünk elvitelre minden nap 19 óráig vagy házhoz szállításra 18 óráig, sőt, bővítették kínálatukat, mégpedig hamburger menüvel. Poroszló és vonzáskörzetében ingyenesen (Sarud,Tiszanána,Borsodivánka,Egerlövő, Tiszafüred, Besenyőtelek, Dormánd) szállítják a megrendelt ételeket, a minimum rendelési limit 5000 Ft.

A Tisza-tavi Ökocentrummal szemben található Ladik Halászcsárda sem zárt be, a rendeléseket 11 órától 18:30-ig lehet leadni, melyet csak elvitelre tudnak kiadni. Sőt, péntekenként 30%, valamint a hét többi napján 10% kedvezményt biztosítanak minden ételre és italra!

Az édes élvezetekről sem kell lemondanunk, ha Poroszlón járunk, ugyanis a Poroszlói Rétesház, a házi rétesek, lekvárok és szörpök otthona csütörtöktől vasárnapig 10 órától dél után 4 óráig várja a vendégeket. Itt is csak elvitelre lehet kérni a fincsi réteseket.

A legkedveltebb étterem, az Aranyosidombi Udvarház rendelési-szállítási feltételeiről nincs információnk.

Kisköre – pizza és étel házhozszállítás

A Kagyló Büfé csak házhoz szállítást vállal, pénteken 14.00 – 19.00, szombaton és vasárnap 11.00 – 19.00 között. A napi menük kiadása 11.00 – 12.30 -ig lehetséges, kizárólag az általuk árusított műanyag eldobható tálakban. A menü rendelést 9 óráig lehet leadni telefonon.

Berekfürdő – étel házhozszállítás

A fürdő mellett található Park Étterem minden nap 10 órától 19 óráig várja a rendelések leadását és este 8-ig biztosítják az ételek házhoz szállítását. Visznek ételt Kunmadarasra, Karcagra és Tiszafüredre is, jelentős felár ellenében, de a helyszínen személyesen is át lehet venni a rendeléseket.

Kunhegyes – étel házhozszállítás

A Betyár Csárda is átállt. Minden nap 12.00 és 19.30 között lehet elvitelre vagy kiszállításra kérni az étlapon szereplő ételeket.

Karcag – pizza és étel házhozszállítás

A Nimród Bioszálloda, Bioétterem a napi menükön kívül az étlapon található ételeket szállítja ki Karcagon belül ingyenesen, Püspökladányba és Kisújszállásra 1000 Ft-os áron. A rendeléseket minden nap 10 órától este 19.00 óráig veszik fel, a kiszállítás 11 órától indul és este 8 óráig tart.

Kunmadaras – pizza és étel házhozszállítás Tisza-tó

A Ferdinánd Bisztró is átállt szerencsére, elvitelre vagy kiszállításra is kérhetünk pizzát vagy a heti menüből. A menü ára 990 Ft/adag, az elviteles doboz 150 Ft/menü. A rendeléseket minden nap 11 órától  19.30-ig veszik fel, kiszállításnál a rendelési limit 3000 forint. A kiszállítás Kunmadarason belül ingyenes, Berekfürdőre és Tiszaörsre 500 Ft., Karcagra, Tiszaigarra, Tiszaszentimrére és Tomajmonostorára 1000 Ft.-ért viszik ki a megrendeléseket. Az árak a csomagolási díjat tartalmazzák.

Hortobágy – étel elvitelre Tisza-tó

A Hortobágyi Csárda menük elkészítését vállalja, melynek ára 1200 Ft/adag. A megrendelt ételek átvehetőek minden nap 11 és 12 óra között a csárda főbejáratánál, viszont arra figyelni kell, hogy a rendeléseket előző nap 11 óráig kell leadni! Az ételeket egyszer használatos, mikrózható edényekben adják. Fizetni lehet készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.

Tiszabábolna – étel házhozszállítás Tisza-tó

A Tutajos Vendéglő napi ebédet készít elvitelre vagy kiszállításra, melyet egy előre meghirdetett menü ajánlatból lehet kiválasztani. A napi ebéd díja kiszállítással 1350 Ft. Kiszállítási körzeteik Tiszabábolnán kívül: Mezőkövesd, Egerlövő, Borsodivánka, Négyes, Tiszavalk, Szentistván, Tiszadorogma.

Tiszacsege – étel elvitelre Tisza-tó

Tiszacsegei Halászcsárdánál elvitelre van lehetőség. A megrendelt ételek átvehetők 11.00 és 15.00 között péntek, szombat és vasárnapi napokon. Minden pénteken extra meglepetés menüvel készülnek. Az aktuális menü mindig frissül a honlapon.

Sarud – étel házhozszállítás Tisza-tó

A Sulyom Tájétterem Sarudon kívül szállít Tiszanánára, Újlőrincfalvára, Poroszlóra, Kömlőre, Tiszafüredre és Kiskörére is. Az ételeket az étterem étlapjáról lehet kiválasztani, melyek árai a köretek, a csomagolás és nyilván a kiszállítás árait nem tartalmazzák. A csomagolás 100 Ft/db, a pizzás doboz 200 Ft/db, az evőeszközök 50 Ft/készlet áron kerülnek felszámításra. A kiszállítási költségek is változóak. Sarudon belül 3000 Ft. felett ingyenes a kiszállítás, az alatt 600 Ft. Újlőrincfalvára 3500 Ft felett szállítanak ingyenesen, az alatt 700 Ft. Poroszlóra és Tiszanánára 4000 Ft felett szállítanak ingyenesen, ez alatt 800 Ft. a kiszállítás. Kömlőre, Kiskörére és Tiszafüredre 5000 Ft-os rendelés felett nem kell a kiszállításért fizetni, ez alatt viszont 900 Ft. Online rendelés esetén 5 % kedvezményt biztosítanak, a rendeléseket minden nap 12 órától este 10 óráig veszik fel.

 

Ha tudtok további tippeket pizza és étel házhozszállítás Tisza-tó körül témában, írjátok meg ide:

tartalom@welovetiszato.hu

További éttermek ITT

Az érintésmentes fizetést a MasterCard biztosítja