Welovetiszato
Welovetiszato

Patkós Csárda, Motel – Tiszafüred

Patkós Csárda: tradicionális magyar ételek a Hortobágyi Nemzeti Park kapujánál

A Patkós Csárda és Motel Tiszafüred külterületén a Tisza-tó vonzáskörzetében (Tiszafüred után 8 km-re, a Hortobágyi Nemzeti Park nyugati kapujánál közvetlen a 33-as fő út mellett) található, a természet, az érintetlen környezet vonzereje, az Alföldre és a pusztára jellemző környezetben.

A Puszta Csárda éttermét a tradicionális magyar ételek és ízek jellemzik, de természetesen a modern konyha néhány elemét is belecsempészték kínálatukba.

Házi limonádék, klasszikus üdítők, magyar borok és sörök széles választékával segítenek a szomjoltásban.

Családi rendezvények, esküvők, céges összejövetelek, nagyobb létszámú találkozók, kitelepülések lebonyolítását is tudják vállalni.

Tavasztól őszig állatsimogatóval várják a vendégeket!

Fontos infó:

  • A csárdában a négylábú vendégeket is szívesen látják!

Patkós Motel

A Patkós Motel a Patkós Csárda közvetlen szomszédságában található. A motel szobái a Bungalow és az Apartman adnak szállást az itt pihenni vágyóknak, csendes nyugodt, zöld környezetben. Szobáik egyszerűek, 2-3-4 ágyasak, zuhanyzóval Wc-vel és TV-vel vannak ellátva.
A közelben számtalan lehetőség adódik kirándulásra, kikapcsolódásra. Lehetőség van amatőr éppúgy mint profi lovasnak túra ill. tereplovaglásra és pusztakocsizásra, valamint kerékpárbérlésre, csónakázásra vagy csónakbérlésre a Tisza-tónál.
A környezetben megtekinthetik az ide látogatók a pusztai madarak élővilágát, ellátogathatnak a madárrepatriáló terepre, megtekinthetik a világörökség részeként emlegetett Meggyes Csárda múzeumot.

Nyitva tartás: 

  • Hétfőtől vasárnapig: 9.00-21.00

Patkós Csárda fizetés: 

  • SZÉP kártya
  • bankkártya
  • készpénz

Patkós Csárda elérhetőségek:

W: www.patkoscsarda.hu

E: patkoscsarda@gmail.com

C: 5350 Tiszafüred, 33-as Főút Egyeki elágazás, Hrsz.0151

M: +36 30 278 7373

F: www.facebook.com/PatkosCsarda