Welovetiszato
Welovetiszato

Így használhatod a tartalmainkat

A www.welovetiszato.hu weboldalon megjelenő szöveges és vizuális tartalmak az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény szerint a kiadó We Love Tisza-tó Nonprofit Kft. (továbbiakban Kiadó) tulajdonában állnak. Utánközlés, újraközlés, átvétel, átmásolás, hivatkozás csak az alábbi feltételekkel lehetséges:

1. feltüntetheted egy adott szöveg néhány, tetszőlegesen kiemelt sorát (maximum 150 karaktert), de a szöveget nem szerkesztheted át, nem módosíthatod. A saját szövegedben jelölnöd kell, hogy a welovetiszato.hu oldalról vetted az idézetet, majd egy linkre kattintva a welovetiszato.hu oldalra, és az eredeti cikkre irányítod az olvasót. Képet, videót, hanganyagot, grafikát, egyéb szerzői tartalmat (vagy ezek bármely részét) írásos engedély nélkül nem közölhetsz (lsd. 2. pont).

2. ha képet, videót, grafikát vagy egyéb szerzői tartalmat szeretnél átvenni, vagy a fentitől eltérő elképzeléseid vannak a szöveg közzétételére, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a tartalom@welovetiszato.hu e-mail címen keresztül és kitaláljuk a megoldást.

Bővebb magyarázat, ha a hátterére is kíváncsi vagy:

A welovetiszato.hu arculata, szerkesztési alapelve, oldal designja (beleértve a UX, UI elemeket), valamint az összes tartalom (bármely írás, fotó, videó, grafika, hanganyag és egyéb szerzői mű) szerzői jogvédelem alá esik. A Kiadó a welovetiszato.hu weboldalon megjelent tartalmakat saját költségen és szerzőinek, szerkesztőinek lelkesedését, idejét nem kímélve állítja elő a Tisza-tó régió országos és határon túli ismertségének növelése érdekében. A szerzői jog jogosultja kizárólagosan a Kiadó, ezért a Kiadó jogosult minden felhasználás engedélyezésére.

A welovetiszato.hu weboldal arculati elemeit kizárólag a Kiadó előzetes engedélyével használhatod fel. Az arculati elemek engedély nélküli felhasználása, átszerkesztése  vagy nem megfelelő kontextusba helyezése tilos.

A Google nem felejt 🙂 a szerzői jog megsértésének polgári jogi (1999. évi LXXVI. törvény) és büntetőjogi (Btk. XXXVII. fejezet) következményei lesznek.