Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Fapuma Street Food, büfé – Tiszafüred

Gyors, finom street food ételek Tiszafüreden a főút mellett

Igazi “street food” hangulat Tiszafüreden a 33-as út mellett.
Kézműves hamburgerek, gyros és tortilla bő választéka, üdítőkkel és kávéval a hét minden napján a Fapuma Street Food-nál.

A vendéglátók 14 féle hamburgerrel, 7 fajta gyros variációval és frissen sültekkel várják a Tiszafüreden átutazó vendégeiket.Lehetőség van zárt helyen történő fogyasztásra is egy téliesített, fűtött épületben a food truck mellett.

Telefonos előrendelést is felvesznek.

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a Tiszafüredi Szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő, a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről évre visszatér. A Kis-Tisza partján szép, kiépített környezetben található a szabadstrand, fürdési és vízi sportolási lehetőségekkel.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfő – vasárnap: 10.00 – 19.00

Fapuma Street Food elérhetőségek:

W: –

E: fapuma2018@citromail.hu

M: +36 70 582 6086

C: 5350 Tiszafüred, Húszöles 24/D.

F: www.facebook.com/fapumastreetfood