Welovetiszato
Welovetiszato

Popeye Vízi Bár – Abádszalók

A hétköznapokból kiszakadva igazi felfrissülést nyújt a vízi sportok kedvelőinek a móló végén található bár. A vízre épült különleges hangulatú Popeye Vízi Bár legegyszerűbben vízi járművel közelíthető meg. Tavasztól őszig nyitott terasszal, széles ital és koktélválasztékkal, barátságos árakkal, folyamatos akciókkal, igényes kiszolgálással várja vendégeit.

Megközelítés: A bár az Attila-öbölben, a Szalók Yacht Klub területén található.

Abádszalók

A település Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, a Tisza középvonalának bal partján, a Tisza-tó legnagyobb öble mellett helyezkedik el. A város a mozgalmas vízparti üdülésekről, vízi sportokról és a gyönyörű környezetéről híres. Abádszalók egyik fő turisztikai látnivalója a Tisza-tó. A város és  a vízparthoz tartozó területek amely az elmúlt években rengeteg fejlesztésen, újításon estek át.

A felejthetetlen nyaralás élménye, az ártéri erdők csendje, a holtágak érintetlensége, a szigetek magánya, a végtelen csónak-, kenu- és kajaktúrák, vagy az andalgós Tisza menti séták lehetősége várja az ide látogatókat. De az is megtalálja a számítását, aki a vízi sportok szerelmese, vagy éppen szereti a strandok állandó nyüzsgésének hangulatát, a halászlé illatát, a változatos part menti rendezvények sajátos atmoszféráját.

Abádszalók a magyar idegenforgalom egyik legdinamikusabban fejlődő gyöngyszemévé vált. A tóvá duzzasztott Tisza selymes vize tökéletes kikapcsolódást nyújt a családoknak, fiataloknak, időseknek egyaránt. Az „Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat szórakoztató, kulturális és sportprogramjaival a nyári főszezonban a lakosság és vendégeik szabadidejének tartalmas eltöltését, kikapcsolódását szolgálja.

A hűvösebb napok igazán érdekes programja lehet a Babamúzeumban tett látogatás. A Kárpát-medence több mint 150 féle viseletét közel 400 babán bemutató kiállítás elsősorban a magyarok lakta települések ruházkodását dolgozza fel, de emellett megtalálhatók itt a sváb, szász, cigány, ruszin, rutén, szlovák, délszláv, horvát stb. nemzetiségek öltözetei is.

Abádszalók látnivalói:

Nyitva tartás:

  • Hétfő – Csütörtök: Zárva
  • Péntek – Vasárnap: 12.00 – 21.00

 

Popeye Vízi Bár elérhetőségek:

W: www.szalokyachtklub.hu/hu/popeye-baretterem

E: hello@szalokyachtklub.hu

M: +36 30 416 3835

C: 5241 Adádszalók, Attila-öböl

F: www.facebook.com/SzalokYachtKlub