Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Szalók Yacht Klub – Abádszalók kikötő

A Szalók Yacht Klub Abádszalók 150 kikötőhellyel, hajó- és csónakbérlés lehetőséggel várja vendégeit.

A Tisza-tó déli részén található 14 négyzetkilométeres, összefüggő abádszalóki-öböl a tisza-tavi vízi sport paradicsoma. A Szalók Yacht Klub Abádszalók előtti vízterületen Európában szinte egyedülállóan nagy terjedelmű vízfelület, ahol a motoros sporteszközök számára engedélyezett a korlátozások nélküli használat. Egyben itt van a  Tisza-tó legnagyobb vitorlás kikötője a  délebbi kikötője. Kisköre irányában található az abádi medence védett, déli sarkában. A kikötő autóval Abádszalókon keresztül, a gátra felhajtva közelíthető meg, erre a szakaszra nem szükséges gáthajtási engedély. Gyalogosan szintén ezen az útvonalon, illetve a gáton, a strand felől közelíthető meg.

Színvonalas vízparti étterem és grillterasz élménygazdag kikapcsolódást és gasztonómiai különlegességeket kínál.

Szolgáltatások:

  • Benzinkút: A vízi töltőállomáson gyorsan és egyszerűen tankolhatunk 95-ös benzin üzemanyagot a vízi járművekbe.
  • Bolt: A töltőstég mellett található bolt a kötelező hajós felszerelések mellett, frissítőket (hideg üdítőket, jégkrémeket) is kínál.
  • Popeye Vízi Bár: A vízre épült különleges hangulatú bár legegyszerűbben vízi járművel közelíthető meg. Tavasztól őszig nyitott terasszal, széles ital és koktélválasztékkal, barátságos árakkal, folyamatos akciókkal, igényes kiszolgálással várja vendégeit. Nyitva tartás: Hétfő – Csütörtök: Zárva; Péntek – Vasárnap: 12:00 – 1:00.
  • Portside Grill étterem
  • Hajóbérlés, csónakbérlés: A Szalók Yacht Klub szerződött partnere a Tisza-tó Yacht Charter, akik szeretnék megismertetni mindenkivel a Tisza-tó és folyó csodálatos világát és egyúttal bevezetni mindenkit a csatornahajózás élményeibe. A Tisza-tó Yacht Charter a társasági hajózást, vízi sportokat és folyami túrázást kedvelők számára nemcsak vitorlást, hanem motorosokat is kínál, akár jogosítvány nélkül vezethetőeket is. A hajózási terület a Tisza-tó térsége, szűkebben Abádszalók és környéke, a Tiszának azon szakaszai, amelyek alkalmasak a vitorlás és/vagy motoros hajózásra.
  • Téli hajótárolás: A vízi járműveket őrzött, zárt telepen tárolják. Garanciával és teljes körű biztosítással gondoskodnak róla, hogy a hajók a tavaszi-nyári szezonra tökéletes állapotban kerülhessenek vízre.
  • Vendég hajóhely: a Szalók Yacht Klub Abádszalók kikötő biztosít vendéghelyet a hajósoknak, amely előzetesen a kikötőmesterrel egyeztetést igényel

Nyitva tartás:

Május 01. – Szeptember 30.

Szalóki Yacht Klub Abádszalók kikötő elérhetőségek:

W: www.szalokyachtklub.hu/

E: hello@szalokyachtklub.hu

C: Abádszalók, Attila öböl; GPS: 47°28’41.8″N 20°34’47.1″E

M: Kikötővezető: +36 30 559 7954, Ügyvezető: Kalán Róbert +36 30 339 6355;

F: www.facebook.com/szalokyachtklub