Welovetiszato
Welovetiszato

Tisza-tavi szabadulószoba a “Lakat alatt”

Tisza-tavi szabadulószoba kalandok Abádszalókon

A tisza-tavi szabadulószoba felhozatal nem túl erős, összesen két településen van szabadulószoba program. Az ismertebb Abádszalókon található, ahol 60 perc áll rendelkezésre, hogy a csapat kiszabaduljon a szobák egyikéből.
Barátok, családtagok, ellenségek, üzletfelek küzdhetnek együtt azért, hogy kijussanak (lehetőleg segítség nélkül) a két szoba egyikéből.
A szabadulószoba a belvárosban, jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolási övezetben található. Rövid sétával elérhető több étterem és büfé is. Ne lepődjön meg senki, a régi, kiszuperált iskolaépület igazi izgalmakat rejt. Az épület és a szobák ridegsége, retro hangulata hozzájárul ahhoz, hogy a tematikus szobák tökéletesen működnek, érdekes és izgalmas programban lesz része mindenkinek.
A hangulatot a tulajdonos már az elején megadja, mert irtó vicces és laza a fogadtatás, szóval nyugodtan mehetünk és akkor sem kell izgulnunk, ha végül nem sikerül teljesíteni 60 perc alatt a feladatot, bent maradni nem fog senki :).

Laboratórium szoba

Vajon milyen kísérletek folyhatnak a laborban?! Izgalmas dolgok történnek…Derítsd ki, és jobban teszed ha minél hamarabb kiszabadulsz, hiszen lehet, hogy halálos vírusok terjednek a szobában! Ja….és hogy ne legyen könnyű dolgod, sötétben kell végig vinned a pályát…

A szobát maximum 6 fős csapatokkal lehet felfedezni, a szintidő 60 perc

Sherlock Holmes szoba

A leghíresebb nyomozó akinek a nevét mindenki ismeri a világon!De vajon mindenki tudja milyen ügyön dolgozott utoljára és hova tűnt?! Találd meg te és a csapatod és szabadulj ki az irodájából 60 percen belül…Nehogy késő legyen!A visszaszámlálás indul..

A játék során különböző tárgyakat, kulcsokat, kódokat lehet megtalálni, melyeknek felhasználási módjára és helyére a játékosoknak kell rájönniük. A kijutáshoz mindent fel kell használni, de mindent csak egyszer, és egyetlen helyen.
A kijutásra is is 60 perc áll rendelkezésre.
Mi is teszteltük, nagyon bejött! Olvassátok el, mit éltünk át! :)

“Lakat alatt” tisza-tavi szabadulószoba elérhetőségek:

W: http://www.lakatalatt.hu

E: lakatalatt5241@gmail.com

M: 36 20 463 8959

C: Abádszalók, István király út 11.(Csipesz emlékmű)

F: https://www.facebook.com/lakatalattabadszalok/