Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Diófa Apartmanok – Tiszafüred

Tiszafüreden, a város központjától nem messze, a víztől mégis csupán néhány percre, csendes, nyugodt, zöld környezetben található a 3 épületet magában foglaló apartmanház.

Dió Apartman

Ez a lakás egy tágas, kétszintes épületben helyezték el. Az alapterülete összesen 85 négyzetméter. A földszinten találhatjuk az étkezőt és a konyhát, ahol egy nagyobb család is kényelmesen helyet foglalhat. A konyha felszereltségéhez az alapvető eszközökön túl tágas hűtő és tűzhely is tartozik. Ezen a szinten kapott helyet a nappali, ahol a televízió nézéshez ülőgarnitúrába süppedhetünk, és a fürdőszoba is. Az emeleten két hálószoba található. Az egyiket 2 főre, a másikat 4 főre alakították ki. Az apartman előtt a fedett pavilon alatt kerti bútorok állnak, grillezésre és bográcsozásra is kiválóan alkalmas. Az autók a zárt udvarban parkolhatók.

Mandula Apartman

A lakás alapterülete 56 négyzetméter. Az egyik hálószobában 2, a másikban 3 fő részére helyeztek el kényelmes fekhelyeket. A három ágyas szobában áll a televízió. A zuhanyzófülkés fürdőszoba szemre is tetszetős, igényesen burkolt. Az étkezővel egy térben kialakított konyhában hűtőt és gáz tűzhelyet is találhatunk. A fedett terasz a szieszták színhelye, kényelméről a kerti bútorok gondoskodnak. Autóval közvetlenül a lakás előtt, a zárt térben parkolhatunk. A lakás fűthető.

Mogyoró Apartman

Ez a legkisebb apartman. A lakás alapterülete 35 négyzetméter. A hálószoba 3 fős. Ebben a lakásban is külön fürdőszoba szolgálja a kényelmet. A felszerelt konyha és az étkező ugyanúgy hűtővel és tűzhellyel várja a vendégeket, mint a másik két házban. A fedett teraszon kerti bútorokat helyeztek el. Autóval közvetlenül a lakás előtt, beton beállón parkolhatunk. A lakás fűthető.

Mi már kipróbáltuk: 

Ott alszunk – Diófa Apartmanok

Diófa Apartmanok elérhetőségek:

W: https://diofa.hu/

E: szallas@diofa.hu

M: +36 20 924 7901

C: 5350 Tiszafüred, Könyök u. 32.

F: https://www.facebook.com/Di%C3%B3fa-Apartmanok-728138864229676/?ref=br_rs