Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Újabb gasztro est a HIPPIE FINISH-sel – Tiszafüred

  • Időpont:2021. június 26. 20:00 - 23:30
  • Helyszín:Zöldbéka Étterem és Pizzéria - Tiszafüred
  • Belépődíj:Ingyenes

Remek vacsora, laza koktélok, borok, chill, igényes időtöltés a Zöldbékában!

Június utolsó hétvégéjén újabb koncertest várja az érdeklődőket Tiszafüreden a Zöldbéka étteremnél. Ezen a hétvégén a blues van terítéken.

A tiszafüredi étterem külön menüsorral készül ismét erre az estére, mely könnyed, laza, tehát pont egy nyári szombat estéhez való.  Szezonális ételek, Sike borok, finom koktélok, melyek elfogyasztása közben élvezhetik a résztvevők a Hippie Finish koncertjét.

Asztalfoglalás ajánlott!

A Zöldbéka étterem

Az étterem közvetlen a Tisza-tó partján, Tiszafüreden az Albatrosz Kikötőnél várja vendégeit ételkülönlegességeivel. Az étterem a tiszafüredi szabadstrand közvetlen szomszédságában található, az Albatrosz kikötő bejáratánál. A téli időszakban az étterem melletti food truck-nál lehet füstölt halfinomságokat, kocsonyát, halkolbászt, forralt bort és teát kóstolni.

A tiszafüredi étteremben halételek széles választékát találjuk hagyományos és saját, újragondolt receptek alapján elkészítve.

Természetes alapanyagok, nem használnak semmilyen mesterséges ízesítőt, ízfokozót, viszont szívüket, lelküket belefőzik. Az ételek ízét a füstölés, természetes fűszerek és a tengeri só adja.

M: + 36 70 625 5880

F: (2) Újabb GASZTRO est a HIPPIE FINISH-sel | Facebook