Welovetiszato
Welovetiszato

Zöldbéka Étterem és Pizzéria – Tiszafüred

Zöldbéka Étterem: mert mindannyian apró örömökre születünk

Az étterem közvetlen a Tisza-tó partján, Tiszafüreden az Albatrosz Kikötőnél várja vendégeit ételkülönlegességeivel. Az étterem a tiszafüredi szabadstrand közvetlen szomszédságában található, az Albatrosz kikötő bejáratánál. A téli időszakban az étterem melletti food truck-nál lehet füstölt halfinomságokat, kocsonyát, halkolbászt, forralt bort és teát kóstolni.

A tiszafüredi étteremben halételek széles választékát találjuk hagyományos és saját, újragondolt receptek alapján elkészítve.

Természetes alapanyagok, nem használnak semmilyen mesterséges ízesítőt, ízfokozót, viszont szívüket, lelküket belefőzik. Az ételek ízét a füstölés, természetes fűszerek és a tengeri só adja.

Az alapanyagokat helyi termelőktől, gazdálkodóktól szerzik be, valamint ők maguk állítják elő, vagy nevelgetik a kertjükben. A házi készítésű szörpökből, frissítő limonádékból hatalmas választékkal rendelkeznek.

A szabadstrand melletti étterem próbálja ételeit úgy elkészíteni, hogy allergén mentesek legyenek. Töltött káposztájuk például harcsafiléből készül, könnyed, ráadásul nincs benne semmi allergén, 1/3 arányban füstölt harcsát is darálnak bele a töltelékbe. Hajdinával rizs helyett, édes káposztával savanyú helyett, paradicsomosan, vagy kaprosan elkészítve.

Az étterem étlapján “free from” kínálat is jelen van, a legnagyobb odafigyeléssel és körültekintéssel elkészítve.

Nyitva tartás:

  • Hétfő – kedd: szünnap
  • Szerda – péntek: 12.00-21.00
  • Szombat – vasárnap: 12.00-22.

Zöldbéka Étterem elérhetőségek:

W: www.facebook.com/zoldbekatiszafured

T: + 36 59 350 614

C: 5350 Tiszafüred, Kikötő krt. 43.

F: www.facebook.com/zoldbekatiszafured