Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tündérrózsás Vízitúrák – Tiszaderzs

  • Időpont:2020. július 8. - 2020. július 26. 09:00 - 15:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:5000 Ft/fő

Július 26 – ig folyamatosan indulnak evezős vízitúrák hét közben is a Tiszaderzsi Kikötőből

Egy nagyszerű, kényelmes, abszolút biztonságos, nagy családi csónakban evezhetnek a részt vevők, amely a Tisza tavon egyedülálló: Ez a Viator Mundi nagy családi csónak, melyben gyerekektől az idősebbekig bárki biztonságosan evezhet.

A flottát 4 személyes túra kenukkal egészítik ki a szervezők, így nagyobb létszámú jelentkezés esetén mindenki megtalálja a neki való evezőst.

Ökotúra szemléletű túravezetés, mely során a túra vezetők olyan helyekre vezetik el a részt vevőket, melyek motoros csónakkal egyébként sem bejárhatóak. A túrázók láthatnak gémeket, rengeteg bakcsót, a frissen kikelt hattyú fiókákat, és más vízi madarakat.
A kirándulók kilátó pontokon állnak meg, megnézik a tündérrózsás Óhalászi-Holt-Tiszát, közben kikötőket is érintenek, ahol büfé, mosdó áll rendelkezésre.

A vízállási viszonyokhoz mérten tervezik meg a túrát: egy nagyobb kört túráznak a részt vevők a Tisza-tó középső részén, öblítő csatornákon, szigeteken, holtágakon barangolnak, rejtett kis kubikok, vízi ösvények várnak rájuk, és persze a tündérrózsás Óhalász.

A túra díja felszereléssel, csónak és kenu bérlet díjával, túravezetéssel: 5000 Ft/fő/nap (a túrán résztvevő több gyermek, és diákok esetén egyéni kedvezményeket adnak).

Jelentkezés:

W: http://www.csonakturatiszato.hu/jelentkezes/