Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Ralis és Toyotás élmények Kőváry Barnával és Fehérvári Csabával – Sarud

  • Időpont:2020. augusztus 8. 09:00 - 17:00
  • Helyszín:Kalandpart - Sarud
  • Belépődíj:Ingyenes

Kőváry Barna és Fehérvári Csaba, egy igazi kuriózumnak számító Toyota Celica GT-Four ST 205 WRC Limited Edition és a Toyota márka hibrid modellje várja az érdeklődőket az Élményfaluban.

Kőváry Barna, a legendás magyar ralipilóta, Fehérvári Csaba Historic Rali magyar bajnok, egy igazi kuriózumnak számító Toyota Celica GT-Four ST 205 WRC Limited Edition és a Toyota márka hibrid modellje várják a vízpart, a vízi sportok, a japán márka és az autósport barátait Sarudon, a Tisza-tó partján, az Élményfaluban.

Ezen a napon az autósport, valamint a világ legkörnyezettudatosabb autómárkája, a Toyota tesztnapja is várja az ide látogatókat.

A tesztelők között délután 3-kor egy különleges családi hajókirándulás is kisorsolásra kerül, így a legszerencsésebb Toyota tesztelő családja társaságában egy igazi, vadonatúj luxushajó fedélzetéről csodálhatja meg a sarudi medence és a környék vadregényes érintetlen vízi világának természeti szépségeit.

Lehet még nyerni 1 darab egy hetes tesztvezetést is: Készíteni kell minél több szép felvételt a Tisza-tóról az élménynapon és posztolni kell ezeket az Élményfalu Facebook oldalán, a zsűri által legszebbnek ítélt fotó készítőjének pedig tesztvezetést ajánl fel egy vadonatúj öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR-rel.

A teszt vezetés ingyenes, regisztrálni itt lehet:
https://toyotahering.hu/sarudi-tesztvezetes-regisztracio/