Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Nyitott Főzdék Napja a NoParában – Tiszafüred

  • Időpont:2021. június 5. 14:00 - 20:00
  • Helyszín:NOPARA Gyógysertár Sörfőzde és Bisztró - Tiszafüred
  • Belépődíj:Ingyenes

Sörkóstolás, finom sajtok a Nyitott Főzdék Napján a tiszafüredi NoPara Gyógysertár főzdéjében

A Nyitott Főzdék Napján megnyitják a kapuikat a magyar kisüzemi sörfőzdék, hogy megmutassák magukat és söreiket a nagyközönségnek, vagyis nektek! 2021 június 5-én egész nap változatos programokkal, főzdetúrákkal, finom falatokkal, sörkóstolókkal és vásárlási lehetőséggel várják a vendégeket a hazai kisüzemek! Ezen a napon ott lehet megkóstolni a magyar söröket, ahol azok készülnek!

Az országos programsorozatba becsatlakozott a NoPara Gyógysertár is.

Program

A programon a tiszafüredi NoParaban  folynak majd 6 csapról sörök, de a sörök mellett a vendégek megkóstolhatják a poroszlói Füzes Sajtműhely sörben érlelt sajtjait is.

Akik pedig kíváncsiak arra, hogy hogyan készül a sör, főzdetúrán vehetnek részt. A túrák tartályból kóstolással, sörfőző vezetésével óránként indulnak

A tiszafüredi helyszín, a Nopara Gyógysertár

Tiszafüreden a víztorony lábánál találjuk meg a Nopara Gyógysertár sörözőt, sörfőzdét, bisztrót és apartmant. Az épületet nem lehet eltéveszteni, a tulaj gondoskodott róla, hogy a kerítésbe applikált sörösüveg formájú asztalosmunka mellett senki ne menjen el még véletlenül sem. Egy helyen sörfőzde, söröző, étterem és apartman. Jelenleg 7 főzetet állítanak elő, sörkorcsolyának pedig választhatunk sajtválogatást vagy frissen sülteket az igényesen összeállított étlapból.

Részvétel

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött!

Nyitott főzdék napja! | Facebook

 

További Tisza-tavi programok: Programok | Welovetiszato