Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Mikulásház – Tiszafüred

  • Időpont:2019. december 6. - 2019. december 20. 14:00 - 17:00
  • Belépődíj:Ingyenes

Második alkalommal állítják fel a “Mikulás házat” Tiszafüreden a  Városháza előtti téren. A lelkes önkéntesek december 6. és december 20. között fogadják az adakozókat minden hétköznap 14 és 17 óra között. A faházikónál ajándékkal (játék, könyv, plüss figura) megtöltött cipős dobozokat lehet leadni.

*Szigorúan titkos, csak gyerekek részére!

Mikulás-hirdetmény*

Kedves Gyerekek!

Annyi jót hallottam a városotokról, hogy úgy döntöttem: Lappföld helyett december 6 – 20-a között inkább Tiszafüredre jövök! Természetesen magammal hozom a varázserővel bíró házikómat is, mert tudjátok, ilyenkor nincs idő a kandalló előtt üldögélni, minél több gyermek kívánságát szeretném teljesíteni! Ha szeretnél segíteni ebben, akkor hozd el régi, megunt játékod, vagy könyved, tedd bele egy cipős dobozba, csomagold be és írd rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánod! Biztos lehetsz benne, hogy örömteli ajándék lesz belőle!

Természetesen, ha már ilyen jó manó vagy, akkor a házikómnál 14:00 és 17:00 óra között te is üzenhetsz nekem és felírhatod a neved a jó gyerekek listájára.
Azoknak a kismanóknak, akik nem felejtik el a titkos jelmondatomat “Költözzön minden házba szeretet!” személyesen garantálom, hogy nem kapnak virgácsot!

Szeretettel, a Nagyszakállú