Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Hétvégi vízitúrák – Tiszaderzs

  • Időpont:2020. augusztus 1. - 2020. augusztus 2. 09:00 - 16:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:5000 Ft/fő/nap

Evezős túrára toboroznak kalandkereső családokat, evezni, mozogni szerető vendégeket!

Evezni egy nagy és kényelmes, abszolút biztonságos, családi csónakkal indulnak a részt vevők, amely a Tisza tavon egyedülálló: Ez a Viator Mundi nagy családi csónak, melyben gyerekektől az idősebbekig bárki biztonságosan evezhet! Ehhez viszont kell egy alap létszám, ezért előre kell jelentkezni, max. 10 fő jelentkezését várják a szervezők 1-1 napra.
Szombaton és vasárnap is indítanak egy-egy túrát, de mindkét napon is részt lehet venni. Két különböző túraútvonalon fognak evezni.

A flottát 4 személyes túra kenukkal egészítik ki, így nagyobb létszámú jelentkezés esetén mindenki megtalálja a neki való evezőst. A túra kenukban viszont már csak 1-2 hely maradt!

A túráról:

Öko szemléletű túravezetés, mely során olyan helyekre vezetik el a részt vevőket, melyek egy része már motoros csónakkal egyébként sem bejárható. A túrázók láthatnak gémeket, bakcsót, kócsagot, hattyú fiókákat és más vízi madarakat.

A mindenkori vízállási viszonyokhoz mérten tervezik meg a szervezők a túrát:
a részt vevők egy nagyobb kört túráznak a Tisza-tó középső részén, öblítő csatornákon, szigeteken, holtágakon barangolnak, rejtett kis kubikok, vízi ösvények várnak rájuk és persze a tündérrózsás Óhalász.

Az evezős túra díja felszereléssel, csónak és kenu bérlet díjával, túravezetéssel: 5000 Ft/fő/nap

Jelentkezés online jelentkező űrlapon:

http://www.csonakturatiszato.hu/jelentkezes/