Welovetiszato
Welovetiszato

Fuss Fotózz Mosolyogj – Hortobágy

  • Időpont:2021. október 24. Egész napos
  • Helyszín:Pusztai Állatpark - Hortobágy
  • Belépődíj:5000 Ft/fő.

Fuss 2021-ben Magyarország legszebb tájain és ezzel segítheted a jelenleg kezelés alatt álló leukémiás gyermekeket!

A “Fuss Magyarország” programsorozat az ország legszebb helyein kerül megrendezésre. A távokat egyénileg vagy csoportban nevezve is lehet teljesíteni. Ez egy délelőtti könnyed futás, ahol mosoly fotó pontoknál lehet szusszanni és ahol a jelentkezők magukba szívhatják a táj szépségét és az elkészült mosoly fotóval motiválni tudják a jelenleg kezelés alatt álló kis Hősöket!

A programban résztvevők olyan turisztikai helyszíneken szusszannak, amit szeretnénk a szervezők minél szélesebb körben megmutatni, ezzel is erősíteni a hazai turizmust. A futófotó pontokon készül egy mosolygós fotó, ami jelképesen erőt ad a kezelés alatt álló kis hősöknek. Cél, hogy minél több mosolygós fotó készüljön el.

Fuss Fotózz Mosolyogj távok:

  • 2 km (Gyerektáv),
  • 5 km,
  • 10 km vagy 31 km

Rajt és Cél:

Hortobágy Pusztai Állatpark

Fuss Fotózz Mosolyogj nevezés

A nevezésnél a gyermek adatait és póló méretét kell megadni. A gyermekeket lehet kísérni, velük együtt futni! Kísérő felnőttnek is neveznie kell. A nevezéssel és a részvétellel elfogadja a szülő/gondviselő és a gyermek, hogy fotók és videó felvételek készüljenek róla és ezeket a Fuss Fotózz Mosolyogj misszióval kapcsoltan használja a szervező és lebonyolító szervezet.

Támogatói regisztráció-nevezés: 5 000 Ft

A résztvevők a befizetett díjjal a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatják.

A nevezési díj tartalmazza a mosolygós pólót, az érmet és a fotó pontokon kapott frissítőt. A rendezvényen részt vevőket hortobágyi pásztor étellel lepik meg.

A rendezvényre a regisztráció, a jegyek megvásárlása online lehetséges. Helyszíni nevezésre nincs lehetőség! A rendezvényre egyéni nevezőként és csoportban is lehet nevezni. Csoportos futás esetén be kell jelölni a “Csoportban nevezek” opciót, majd meg kell adni a csoport nevét! Csoportos nevezéseket csak a 10 km-es és a 31 km-es távokon tudnak a szervezők fogadni!

Fuss Fotózz Mosolyogj – Hortobágy, 2021. október 24. | Leukémiás Gyermekekért Alapítvány (leukemiasgyermekekert.hu)

Fontos információk

A kezdés időpontja 10:00, a korábban megjelölt 17:00 kezdés 10:00-ra került át!

A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány és a Cs.A.K. Alapítvány elkötelezett a környezetünk tisztántartartásában, éppen ezért a Fuss Fotózz Mosolyogj programsorozaton nem használnak poharakat és műanyag flakonokat! A futók a frissítő pontokon ballonból tölthetik fel a saját kulacsaikat, poharaikat.

 

További Tisza-tavi programok: Programok – Welovetiszato