Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Zöld Orgona Vendégház és Étterem – Berekfürdő

A Termál fürdőhöz, a település központjához is közel található Zöld Orgona Vendégház és Étterem, mely egy kedvező árú szálláshely és étterem.

A Zöld Orgona Vendégház és Étterem Berekfürdő központjában, a fürdőhöz közel helyezkedik el. Kényelmes, fürdőszobás szobákkal, családias, hazai ízekkel, kiváló konyhával várja kedves vendégeit.

A hagyományos, házias ételek mellett pizzát is süt a berekfürdői vendéglő. Nagy teraszuk hangulatos étkezések, zenés estek színhelye. Családi, közösségi rendezvényeket is szívesen vállalnak.

Berekfürdő

A település az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. Pávai Vajna Ferenc főgeológus kutatásai nyomán 1928 óta tör fel itt is az a gyógyvíz, amelyet sokan még a hajdúszoboszlóinál is jobbnak tartanak.

E csodálatos víznek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő a mozgásszervi betegek Mekkája lett. Akik azonban más (nőgyógyászati, idegrendszeri, vagy egyéb) betegségekben szenvednek, szintén enyhülésre, gyógyulásra lelhetnek a víz ereje által, és a fizioterápiás kezelések révén. Egyes esetekben még az egyébként igen makacs pikkelysömör is szépen “megadja magát” – a gyógyvíznek köszönhetően.
Az idők során fogalommá lett “bereki víz” sokakat meggyógyított, és meg is hódított.

Berekfürdőtől csak egy rövid sétát kell csupán tenni, hogy a pusztán találjuk magunkat, ahol ellátni a horizontig, és esténként csodálatos a naplemente.

Zöld Orgona Vendégház és Étterem elérhetőségek:

W: –

E: zoldorgona.berekfurdo@gmail.com

M: +36 30 628 3993

C: 5309 Berekfürdő, Búzavirág út 1.

F: –