Welovetiszato
Welovetiszato

Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő – Berekfürdő

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő az egyik legjobb strand a Tisza-tónál!

A 8 hektárnyi csodálatos zöldövezetben található 2 gyógymedence, egy gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással – ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült -, valamint 2 termál medence, amely kicsik, nagyok és idősebbek számára is egyaránt kedvelt.

Ezen kívül gyermekmedence, uszoda is üzemel a strandfürdőben, illetve egy új 500 m2-es ifjúsági élmény medence sodrófolyosóval és csúszdával.

A fedett részlegben 4 darab teljesen megújult fedett medence üzemel. Ugyanebben az épületben a betegek szükség szerint igénybe vehetik a súlyfürdő, gyógymasszázs, elektroterápia és víz alatti sugármasszázs szolgáltatásokat is. Társadalombiztosítási Pénztár által finanszírozott, reumatológus szakorvos által felírt kezeléseket is végeznek. A gyógyszolgáltatáson kívül található még pedikűr és manikűr.

A gyógyvíz  elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászai panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációra alkalmas. A gyerekek a gyógymedencéket nem használhatják.

A gyógymedencék mellett találhatjuk a pavilonsort a fürdő színpadával, ahol májustól szeptemberig különböző programok szórakoztatják a vendégeket. A színpadon hallhatók és láthatók élő koncertek, magyar nóták, táncdalok, operett- és operaelőadások, néptánc bemutatók, bűvészprodukciók és számos humorista.

A fürdő büfé soránál számos vendéglátóhely közül választhatunk, ki ne hagyjuk a friss házi lángost vagy a sokak által a környék legjobb halsütőjének minősített Halas Marika halsütőjét!

 

Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő tesztek:

  • Téli teszt

 

Jegyárak:

Itt találjátok a részletes jegyár táblázatot.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfő-vasárnap: 8.00-20.00

Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő elérhetőségek:

W: http://furdo.berekfurdo.hu/

E: gyogyaszat@berek-viz.hu

T: +36 59 519 029

C: Berekfürdő, Berek tér 11.