Welovetiszato
Welovetiszato

Touring Hotel és Étterem – Berekfürdő

Szálláshely és étterem Berekfürdőn a stand szomszédságában

A  Touring Hotel és Étterem közvetlen  a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő  mellett található.

Szálloda

A szálloda 24 darab szobával és 7 darab családi apartmannal 80 személy számára tud kényelmes elhelyezést biztosítani. Minden szoba fürdőszobás, televízióval valamint hűtőszekrénnyel felszerelt.
Ingyenes WIFI, illetve kábel tv szolgáltatás.
Mozgáskorlátozott vendégek számára külön szoba áll rendelkezésre.

A vendégek közvetlenül egy fedett folyosón át érhetik el a Strandfürdőt, melyet a nyitvatartási időn belül korlátlanul használhatnak.
A Hotel állatbarát.

A 30 férőhelyes konferenciaterem, kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A Hotel állatbarát!

Touring Étterem

A berekfürdői étterem házias ízekkel várja a vendégeket. Étlapos és menüs étkeztetés is lehetséges. Családi, illetve egyéb rendezvények lebonyolításához is szívesen fogadják a látogatókat.

Menü rendszerű étkezések 11.30-14.00 óráig.

Berekfürdő

A település az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. Pávai Vajna Ferenc főgeológus kutatásai nyomán 1928 óta tör fel itt is az a gyógyvíz, amelyet sokan még a hajdúszoboszlóinál is jobbnak tartanak.

E csodálatos víznek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő a mozgásszervi betegek Mekkája lett. Akik azonban más (nőgyógyászati, idegrendszeri, vagy egyéb) betegségekben szenvednek, szintén enyhülésre, gyógyulásra lelhetnek a víz ereje által, és a fizioterápiás kezelések révén. Egyes esetekben még az egyébként igen makacs pikkelysömör is szépen “megadja magát” – a gyógyvíznek köszönhetően.
Az idők során fogalommá lett “bereki víz” sokakat meggyógyított, és meg is hódított.

Berekfürdőtől csak egy rövid sétát kell csupán tenni, hogy a pusztán találjuk magunkat, ahol ellátni a horizontig, és esténként csodálatos a naplemente.

Touring Hotel és Étterem elérhetőségek:

W: www.touringhotel-berekfurdo.hu/index.php

E:  info@touringhotel.co.hu

T: +36 59 319 221

C: 5309 Berekfürdő, Berek tér 13.