Welovetiszato
Welovetiszato

Tiszacsegei Halászcsárda, panzió – Tiszacsege

Frissen készült halételek a festői szépségű tiszacsegei Tisza-parton

A Tiszacsegei Halászcsárda az 1900-as évek elején épült jelenlegi helyén a Tisza-parton. Az egykori földesúr látott nagy fantáziát a komppal átkelő és arra várakozó emberek megvendégelésében. A Tiszán ténykedő halászoktól vásárolt friss halakból készített ételeknek nagyon hamar híre ment, és gyorsan sikert arattak. Elterjedt a csárda vendégszerető kiszolgálásának is a híre, és ezek után már nem csak a komp miatt odaérkezők jártak a csárdába, hanem más vidékekről is ideutaztak az ételeket megízlelni, és egy jót sétálni a Tisza partján.

A messze földön híres vegyes és korhely halászlé, házi füstölt harcsa, haltepertő, olajos hal és a számos más finomság egyedi receptúra alapján készülnek. A közhiedelemtől eltérően a náluk kapható filézett halételek egytől egyig szálkamentesek! 2012-ben a Magyar Konyha gasztro magazin a legjobb tiszai halászcsárdának választotta meg az éttermet.

Tiszacsegei Halászcsárda – Panzió

A 2020 januárjában teljesen felújított panzió közvetlenül a csárda szomszédságában található, melyben 6 darab 2 ágyas szoba, 2 darab 2 ágyas pótágyazható szoba és 1 darab 4 ágyas szoba áll rendelkezésre. Minden szoba klimatizált, található bennük zuhanyzó, televízió és minibár.

Szobaárak:

1 ágyas szoba: 7.000 Ft/éjszaka
2 ágyas szoba: 12.000 Ft/éjszaka
3 ágyas szoba: 15.000 Ft/éjszaka
4 ágyas szoba: 20.000 Ft/éjszaka

Étterem nyitva tartás:

  • Egész évben minden nap 11.30 és 20.30 között.

Tiszacsegei Halászcsárda fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Tiszacsegei Halászcsárda elérhetőségek:

W: www.csegecsarda.hu
E: dudajanos@hotmail.com
T: +36 52 373 832
C: 4066 Tiszacsege, Tiszavirág utca 2.
F: www.facebook.com/csegecsarda