Welovetiszato
Welovetiszato

Tisza-tavi mini ZOO, állatsimogató – Sarud

Állatsimogató Sarudon

A Tisza-tavi mini ZOO Sarudon, a Tisza menti települések nyugodt és természetközeli hangulatával várja a kedves látogatókat egy igazán családias és állatbarát élményre.

A mini ZOO célja megismertetni testközelből kicsiket és nagyokat az állatvilág színes világával, emellett nagy hangsúlyt fektetve a környezeti nevelésre és a természetvédelem fontosságára, mindezt játékos és interaktív formában.

Az állatparki élmények mellett lehetőség van egyéb szolgáltatások igénybe vételére is, mint csónakos túrákon, kerékpáros túrákon való részvétel, illetve szálláslehetőség az állatpark szomszédságában.

Az állatsimogatónál nem csak tanyasi állatokkal ismerkedhetnek meg a látogatók, hanem akár találkozhatnak egzotikus és Magyarországon ritka állatfajokkal is.

Nyitva tartás:

  • Hétfő: Szünnap
  • Kedd: 10.00-18.00
  • Szerda: 10.00-18.00
  • Csütörtök: 10.00-18.00
  • Péntek: 10.00-18.00
  • Szombat: 10.00-18.00
  • Vasárnap: Szünnap

Kalandpart: a Tisza-tó Élményközpontja

Sarud homokos strandján, árnyas fűzfák alatt vár a Tisza-tó tengerpartja a Kalandpart . Érintetlen természet, aktív élmények és figyelem veszi körül az ide látogatókat.

Sarud központi elhelyezkedésénél fogva változatos természeti környezetben fogadja az ökoturistákat. A Tisza-tó változatos vízi világa színes állat és növényvilággal várja a látogatókat, amelyek felfedezésére, bebarangolására egyetlen nap biztosan nem elegendő. A sarudi Kalandpart a Tisza-tó legnagyobb nyílt vizű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel. Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Tisza-tavi mini ZOO elérhetőségek:

W: www.tiszataviminizoo.hu

E: tiszataviminizoo@gmail.com

M: +36 20 434 3704

C: Sarud, Kossuth út 253.

F: www.facebook.com/tiszataviminizoo