Welovetiszato
Welovetiszato

Tisza-tavi élményhajózás – Tiszafüred, Tisza-tó

Holiday hajó és motorcsónak bérlés vezetői engedély nélkül

Vezetői engedély nélkül használható holiday hajók és motorcsónakok bérlése a Tisza-tavi élményhajózás szolgáltatás kínálatában Tiszafüreden.

Holiday hajó bérlés

Ez a hajó vezetői engedély nélkül használható. Kedvező méretekkel és tulajdonságokkal rendelkezik, így kényelmesen el lehet tölteni akár 1-2 hetet a Tisza-tavon, egy tiszai nyaralóhajózással. A hajó adta szabadság sokféle lehetőséget biztosít! Bármelyik Tisza-tavi bázisról, a tiszafüredi Városi Kikötőből kiindulva lehet bebarangolni a Tisza-tó páratlan, természet adta területeit.

A Holiday hajó legfontosabb paraméterei: hosszúsága 690 cm + fürdőplatform, szélessége 250 cm, kabin belmagassága: 190 cm. Megtalálható benne 1 darab fekhely, mini konyha (mely a következőket tartalmazza: tűzhely, mosogató, hűtőszekrény), étkezőasztal, pumpás WC, zuhanyzó ,deckzuhany, napozószivacs a hajóorron. Az áramellátás akkumulátoros, solar töltővel és partiáram csatlakozóval. A hajó kedvező fogyasztású, 10 LE motorral (kb. 4,5 liter/óra) és fűthető kabinnal rendelkezik.

A hajót tisztán és kiváló műszaki állapotban adják át, a hajózáshoz kötelező eszközökkel: konyhai felszerelésekkel, tiszta ágyneművel, feltöltött víz- és üzemanyagtartállyal. A bérlőknek már csak élelmiszert, folyadékot, tisztálkodási eszközöket, törölközőt és igény esetén naptejet, valamint szúnyogriasztót kell vinniük magukkal. Emellett nem szabad elfelejteni a foglalást igazoló okmányokat és a személyes iratokat sem. Aki horgászni vágyik, annak mindenféleképp be kell csomagolnia a horgászigazolványt (vagy igényelni az internetről turista-horgászigazolványt). Végül, de nem utolsó sorban ajánlott mobiltelefont és igényeinek megfelelő költőpénzt is vinni.

Bérlési díjak:

  • 48.000 – 58.000 Ft-tól/nap (9:00-tól 18:00-ig)
  • Minimális bérlési idő: 2 nap (amely a köztes éjszakát is magába foglalja)
  • A fenti ár mellett az alábbi költségekkel is számolni kell: +üzemanyag (~4.5 liter/h) + takarítás (10.000 Ft-tól)
  • Kaució: 100.000 Ft, melyet a kirándulás végén a kedves vendég visszakap, ha mindent rendben találnak
  • Szép kártyával való fizetést elfogadnak.

Motorcsónak bérlés

A motorcsónak használata szintén nem igényel vezetői engedélyt. Az indulás és érkezés minden esetben a Tiszafüredi báziskikötőben van! 

Tisza-tavi élményhajózás elérhetőségek:

W: www.tiszaielmenyhajo.hu

E: ujvari.jozsef@t-email.hu

M: +36 30 279 3467

C: Városi Kikötő, Tiszafüred

F: Tiszai Élményhajózás | Facebook