Welovetiszato
Welovetiszato

Tavirózsa Étterem, vendéglő – Poroszló

Szezonálisan nyitva tartó poroszlói étterem a szabadstrand mellett

Tavirózsa Étterem a Tisza-tavi Ökocentrum közvetlen szomszédságában, néhány lépésre a szabad strandtól biztosít lehetőséget étel és ital fogyasztására.

Strandolóknak, gáton tekerőknek vagy a parton csavargóknak ajánlott Tisza-tavi étterem, mivel szinte közvetlenül a vízparton a szabadstrand mellet van. Nagyobb csoportok fogadására is alkalmas fedett, hangulatos vendégtere miatt kedvelt a buszos túrákon részt vevők körében.

Poroszló

A Tisza-tavi település a természet turizmust preferálja, de nem zárkózik el a mérsékelt számú motoros csónakoktól sem, melyeket a település kikötőiben helyezhetnek el a vendégek. A vadvízi világ lehetőséget nyújt horgászatra, vadászatra, strandolásra, de a parton lévők sem maradnak program nélkül, mert lehetőség van csodálatos környezetben való kerékpározásra, lovaglásra, séta- és pusztakocsikázásra.

Poroszló nem csak a vízi sportokban kedvelt terület, de a madarászok is szívesen látogatnak ide, hisz található itt barnahéja, ölyvek, nagyon ritkán látható a szigorúan védett kékvércse, megcsodálhatják a méltóságteljesen repülő szürke- vörösgémet, vagy a hófehér kócsagot, netán az éppen szárítkozó kárókatonát.

A Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló legismertebb attrakciója, mely a Tisza-tó élővilágának bemutatásával foglalkozó látogatóközpont. Az Ökocentrum szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát

Nyitva tartás:

  • 04.10-10.31: 8.00-22.00

Tavirózsa Étterem fizetés:

  • SZÉP kártya
  • bankkártya
  • készpénz

Tavirózsa Étterem elérhetőségek:

W: www.poroszlodelfinkikoto.hu

E: gorrokft@gmail.com

M: +36 20 326 4041

C: 3388 Poroszló, Kossuth Lajos út 1.

F: www.facebook.com/TavirozsaEtterem