Welovetiszato
Welovetiszato

Öreg Halász Étterem, vendéglő – Tiszafüred

Tiszai ételek és napi menük a tiszafüredi étteremben

A 2015 szeptemberében megnyitott étterem Tiszafüreden a 33. sz főút mellett a város szívében található.
Hétfőtől péntekig változatos menükkel várják a vendégeket és étlapról való rendelés is lehetséges.
Vállalják különböző rendezvények, család és baráti összejövetelek, születésnapok, névnapok, eljegyzések, lakodalmak lebonyolítását, hideg és Sültes tálak készítését.
A hét minden napján 10-22 órai nyitva tartással, udvarias kiszolgálással, ízletes tiszai és táj jellegű ételekkel, maradandó ízeket okozva vár mindenkit a tiszafüredi étterem.

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra. Turisztikai vonzerejét gazdag főszezonbeli programkínálata mellett a térség első négycsillagos szállodája is növeli.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő , a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Öreg Halász Étterem nyitva tartás:

  • Minden nap 10 órától 22 óráig

Öreg Halász Étterem elérhetőségek:

W: –

E: demo7112@gmail.com

M: +36 30 436 6434

C: 5350 Tiszafüred, Húszöles út 80/b.

F: Öreg Halász Étterem | Facebook