Welovetiszato
Welovetiszato

Nagy Kócsag Élményporta – Sarud

A Nagy Kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól.

Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron fenyőfa biztosít árnyat a pihenőknek.

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak.

A két szomszédos apartmanban 1 franciaágy és 2 darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 darab francia ágy és 1 darab emeletes ágy kapott helyet. Minden apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék.

A ház fűtött, egész évben bérelhető. A szomszéd Kis Kócsag portával együtt a két ház kisebb csapatépítések, céges rendezvények helyszíneként is ideális (kb. 20 fő számára).

Elérhetőségek:

W: http://elmenyfalu.hu/accommodation/nagy-kocsag-elmenyporta/

E: sarud@elmenyfalu.hu

M: + 36 30 377 2255

C: 3386 Sarud, Kossuth út 34.

F: https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu