Welovetiszato
Welovetiszato

Lizo Pizzéria és Ételbár – Tiszafüred

Pizzaételek, hamburgerek és frissensültek széles választéka a Tiszafüred központjában található pizzériában

12 féle pizza, gyros-os pizzák, pizzapapucsok, szendvicsek, kenyérlángosok, hamburgerek, frissensültek széles választéka.

Hangulatos belső tér, forgalmas terasz, udvari parkoló lehetőség.

Ételeik elkészítésénél nagy figyelmet szánnak a minőségre. Kiszolgálásuk gyors és precíz!

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a Tiszafüredi Szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő, a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről évre visszatér. A Kis-Tisza partján szép, kiépített környezetben található a szabadstrand, fürdési és vízi sportolási lehetőségekkel.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől vasárnapig: 7.00-21.00

Lido Pizzéria és Ételbár fizetés:

  • bankkártya
  • készpénz

Lizo Pizzéria és Ételbár elérhetőségek:

W: LiZo Pizzéria És Ételbár

E: z.pek@freemail.hu

M: +36 70 236 5555;  +59 350 764

C: 5350

F: LiZo Pizzéria És Ételbár