Welovetiszato
Welovetiszato

Kerekerdő Vendégház – Tiszafüred

3 emeleti szobás, nagy ebédlős nappali, teljesen felszerelt konyha, hatalmas kertre néző terasz és kerti főzőhely várja a vendégeket a vendégház.

A 2015-ben teljesen felújított vendégház kiváló maximum 10 fős családok és baráti társaságok számára, akik szeretik a természet közelségét és este is örülnének egy szalonnasütésnek vagy bográcsozásnak a hatalmas madárcsicsergéstől hangos fák által körülölelt környezetben.

A Vendégházban 2 szoba található az emeleten, melyek egyikében 2 darab 2 fős ágy, a másikban pedig 1 darab 2 fős ágy áll rendelkezésetekre. Mindkét szobának van erkélye is. Az emeleti szinten ezen kívül még található egy kanapé, amely újabb 2 főnek nyújt helyet, valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval. A földszinten található a konyha, ebédlő, egy fürdőszoba és egy újabb nappali, ahol szintén van egy hatalmas kanapé 2 fő részére.

A szálláshely felszerelt a legszükségesebb eszközökkel, többek között konyhai eszközökkel, törülközővel, ágyneművel, valamint bográcsot, és a szalonnázáshoz szükséges kellékeket és napozó ágyat is biztosít a tulajdonos.

A parkolás megoldható az udvaron 2 autó részére, valamint a ház előtti parkoló részen.

 

Kerekerdő Vendégház elérhetőségek:

W: https://szallas.hu/kerekerdo-vendeghaz-tiszafured?ref=list&adults=2&provision=1

E: foglalas@tiszaiszallas.hu

M: +36 70 628 9199

C: 5350 Tiszafüred, Szárcsa köz 5.

F: https://www.facebook.com/kerekerdovendeghazak/