Welovetiszato
Welovetiszato

Karamell Fagyizó és Cukrászda -Tiszafüred

Klasszikus sütemények és torták

Friss sütemények, helyben főzött fagylaltok, olasz kávékülönlegességek széles választéka a tiszafüredi Karamell Fagyizó és Cukrászdában.

A tiszafüredi Húszöles úton, Tiszafüred fő utcájánál található a cukrászda és fagyizó. Nem lehet eltéveszteni, mert már messziről lehet látni nagy teraszát és a feliratot.

Rendelésre készülnek sütemények torták.

Tiszafüred

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a Tiszafüredi Szabadstrand , a Thermál Strand – és Gyógyfürdő, a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel. Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

A város a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről évre visszatér. A Kis-Tisza partján szép, kiépített környezetben található a szabadstrand, fürdési és vízi sportolási lehetőségekkel.

A Tisza-tónak a tiszafüredi vidéke a Hortobágyi Nemzeti Park megalakítása óta védett, és a mintegy 7000 hektárnyi terület több mint fele az ökoturizmus céljait szolgálja. A tó középső része a vízi túrák ideális színtere. A város határában a pusztakócsi mocsarakhoz tartozó „Fekete rét” nádrengetegében mintegy kétszáz madárfaj figyelhető meg. Az európai jelentőségű madárélőhely szigorú védelmet élvez, a terület csak a Hortobágyi Nemzeti Park engedélyével látogatható. A tiszafüredi madárrezervátum szigorúan védett természeti érték, a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó, 2500 hektárnyi természetvédelmi terület, amelyet felvettek a nemzetközileg elismert vízimadár-élőhelyek sorába.

Nyaranta színes programokkal vonzzák ide a turistákat.

Karamell Fagyizó és Cukrászda nyitva tartás:

  • Hétfőtől vasárnapig: 10.00-20.00

Karamell Fagyizó és Cukrászda elérhetőségek:

W: –

M: +36 30 436 1875

C: 5350 Tiszafüred, Húszöles út 145.

F: www.facebook.com/Karamell-Fagyizo