Welovetiszato
Welovetiszato

Gödör Fagyizó, cukrászda – Berekfürdő

Az egyik legjobb fagyizó a Tisza-tónál

Különleges fagylaltokkal – melyek között találhatunk akár glutén,laktóz és cukormenteset is -, és sütemények széles választékával várja vendégeit a Berekfürdő központjában található Gödör Fagyizó. A fagyizó strandszezonban fagylaltok széles választékával várja a Berekfürdőre érkező vendégeket.

A cukrászda Berekfürdőn a Banyi Halászcsárdával szemben, a Főúton, Karcagon pedig a Kálmán utca 2 szám alatt található.

Berekfürdő

A település az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. Pávai Vajna Ferenc főgeológus kutatásai nyomán 1928 óta tör fel itt is az a gyógyvíz, amelyet sokan még a hajdúszoboszlóinál is jobbnak tartanak.

E csodálatos víznek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő a mozgásszervi betegek Mekkája lett. Akik azonban más (nőgyógyászati, idegrendszeri, vagy egyéb) betegségekben szenvednek, szintén enyhülésre, gyógyulásra lelhetnek a víz ereje által, és a fizioterápiás kezelések révén. Egyes esetekben még az egyébként igen makacs pikkelysömör is szépen “megadja magát” – a gyógyvíznek köszönhetően.
Az idők során fogalommá lett “bereki víz” sokakat meggyógyított, és meg is hódított.

Berekfürdőtől csak egy rövid sétát kell csupán tenni, hogy a pusztán találjuk magunkat, ahol ellátni a horizontig, és esténként csodálatos a naplemente.

Gödör Fagyizó elérhetőségek:

W:-

M: +36 30 511 8881

C: 5309 Berekfürdő, Berek tér 9.

F:www.facebook.com/GödörFagyizó