Welovetiszato
Welovetiszato
  • Podcast

Füzes Sajtműhely – Poroszló

"A Legendás Sajtműhely"


Aki szeretne igazi ínyencségeket kóstolni és éppen Poroszlón jár, annak mindenképp el kell látogatnia "A Legendás Sajtműhelybe"!

A mondottak ellenére nem kell, hogy ínyenc legyen az, aki meglátogatja ezt a varázslatos helyet, elég, hogy érdekelje a sajtkészítés, egy otthonos vendéglőcske, vagy egyszerűen az evés. Ráadásul az elsőknek esetleg lehetősége nyílik ki is próbálni egy sajt elkészítését! Egyszerű és egészen különleges sajtok is készülnek a Füzes Sajtműhelyben, az érdeklődőkre várva.

A minőségi ételek iránti elkötelezettségük és lelkesedésük minduntalan töretlen, számos díjjal és elismeréssel jutalmazták sajtjaikat és termékeiket az elmúlt időszakban.

Reggel 8 és 11 között igazi, minőségi kézműves termékek várják a különleges reggelire vágyó vendégeket: helyben készített krémtúró, ordás palacsinta, joghurt, Műhely bagett fűszeres krémsajttal, sajttal töltött 'reggelt hasé, minőségi panini szendvicsek, HÍR védjegyes kézműves sajtok, házi tej, kakaó, gyümölcsturmix és szezonális, friss finomságok.

Füzes Sajtműhely tesztünk:


Teszteltük, klassz volt!

Füzes Sajtműhely nyitva tartás:  • Hétfő: zárva

  • Kedd-péntek: 08.00 - 16.00

  • Szombat-vasárnap: 08.00- 11.00


Füzes Sajtműhely - Poroszló elérhetőségek:


W: https://asajtmuhely.webnode.hu/

E: fuzessajt@gmail.com

M: +36 20 310 0109

C: 3388 Poroszló, József Attila út 1.

F: https://www.facebook.com/fuzessajt/
Loading...

Itt is fent vagyunk

Welovetiszato

Őket támogatjuk

Címkék

Welovetiszato