Welovetiszato
Welovetiszato

Füzes Étterem (All You Can Eat) – Abádszalók

Abádszalók első svédasztalos étterme

Finom, házias ételek, korlátlan ételfogyasztás, levesek, főételek, desszertek és saláták széles választéka az abádszalóki Füzes Étteremben.

Az abádszalóki strandhoz nagyon közeli kis étteremben remek a csapat és jó a hangulat. A svédasztal mindig roskadozik a finom ételektől. Minden nap 5-6 féle főétel, 2 féle leves, 2 féle desszert, savanyúság, friss idénysaláta.

Az étterem 2 kerthelyiséggel is rendelkezik, az épület előtt pedig tágas parkoló várja az autóval érkező vendégeket.

Ideális szünetet, pihenőt tartó biciklizőknek, családoknak, baráti társaságoknak.

Abádszalók

A település Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, a Tisza középvonalának bal partján, a Tisza-tó legnagyobb öble mellett helyezkedik el. A város a mozgalmas vízparti üdülésekről, vízi sportokról és a gyönyörű környezetéről híres. Abádszalók egyik fő turisztikai látnivalója a Tisza-tó. A város és  a vízparthoz tartozó területek amely az elmúlt években rengeteg fejlesztésen, újításon estek át.

A felejthetetlen nyaralás élménye, az ártéri erdők csendje, a holtágak érintetlensége, a szigetek magánya, a végtelen csónak-, kenu- és kajaktúrák, vagy az andalgós Tisza menti séták lehetősége várja az ide látogatókat. De az is megtalálja a számítását, aki a vízi sportok szerelmese, vagy éppen szereti a strandok állandó nyüzsgésének hangulatát, a halászlé illatát, a változatos part menti rendezvények sajátos atmoszféráját.

Abádszalók a magyar idegenforgalom egyik legdinamikusabban fejlődő gyöngyszemévé vált. A tóvá duzzasztott Tisza selymes vize tökéletes kikapcsolódást nyújt a családoknak, fiataloknak, időseknek egyaránt. Az „Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat szórakoztató, kulturális és sportprogramjaival a nyári főszezonban a lakosság és vendégeik szabadidejének tartalmas eltöltését, kikapcsolódását szolgálja.

A hűvösebb napok igazán érdekes programja lehet a Babamúzeumban tett látogatás. A Kárpát-medence több mint 150 féle viseletét közel 400 babán bemutató kiállítás elsősorban a magyarok lakta települések ruházkodását dolgozza fel, de emellett megtalálhatók itt a sváb, szász, cigány, ruszin, rutén, szlovák, délszláv, horvát stb. nemzetiségek öltözetei is.

Abádszalók látnivalói:

Fizetés: 

  • készpénz
  • bankkártya

Nyitva tartás:

  • kérem érdeklődjön a lenti elérhetőségeken

Füzes Étterem elérhetőségek:

E: fuzes2017.vendeglato.kft@gmail.com

M: +36 70 200 7374

C: 5241 Abádszalók, Strand út 2.

F: www.facebook.com/fuzesetteremabadszalok