Welovetiszato
Welovetiszato

Ezüst Horgony Étterem, Hotel – Kisköre

Étterem és szálláshely a kikötő szomszédságában: Ezüst Horgony Hotel és Étterem

Az étterem a magyar konyha remekeit sorakoztatja fel az európai ízlésvilággal ötvözve Kisköre frekventált részén a Köre Kikötő szomszédságában. Esténként gyertyafényes terasz, halk zene, házias ételek, kiváló és méltán híres magyar borok – alapvető kellékek egy hangulatos vacsora eltöltéséhez.

Üzleti ebédek és vacsorák, baráti összejövetelek és osztálytalálkozók, bálok és esküvői vacsorákhoz is ideális helyszín.

A kiskörei étteremhez otthonos szálláshely is tartozik, ahol komfortos szobákkal várják a Kiskörén megszálló vendégeket.  A szálláshely vendégeinek reggelente kontinentális és svédasztalos reggelit szolgálnak fel.

A Tisza-tavi település egyik fő nevezetessége a Tisza-tavi nyaralóhajó bázisaként ismert Köre Kikötő. A kikötőn kívül Kisköre másik fő nevezetessége, turisztikai célpontja a Kiskörei Vízerőmű. A vízerőmű szervezett, csoportos formában (maximum csoport létszám 50 fő) előzetes írásbeli megkeresés és azt követő engedélyezés alapján egész évben látogatható.

Ezüst Horgony Hotel és Étterem – Kisköre

A szálláshely emeletén 19 2-3-4-5 ágyas, légkondicionált, ízlésesen berendezett szobák találhatóak. A szobák felszereléséhez tartozik a kábeles műsorok vétele, 3D-s LED TV, telefon, internet, fürdőszoba.

Szolgáltatások:

Szauna, kondicionáló terem, konferenciaterem, masszázs, értékmegőrző, horgásztatás, vízitúrázás, hajókirándulás, kenuzás, kerékpártúra, bográcsozás, grillezés, élménymedence, zárt parkoló.

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől vasárnapig 8 órától 22 óráig

Ezüst Horgony Étterem – Kisköre fizetés:

  • bankkártya
  • SZÉP kártya
  • készpénz

Elérhetőségek:

W: –

E: ezusthorgony@ezusthorgony.hu

M: +36 70 208 6551

C: Kisköre, Tisza II. ltp., 3384

F: www.facebook.com/EzustHorgony