Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Élmény Söröző és Pizzéria – Tiszacsege

Gyorsétterem és söröző Tiszacsege központjában

Az Élmény Söröző és Pizzéria kínálata: pizzák, frissen sültek, hamburgerek, lángosok, hidegtálak, rövid italok, üdítők.

Tiszacsege látnivalói

Tiszacsegét rendszeres motoros komp köti össze a Tisza túlpartján lévő Ároktővel. Különlegessége, hogy a komp lapátkerekes, hasonlóan a benki komphoz. A Tisza partján csónakkikötő, nyaralóhajó kikötő, halászcsárda, gyermek vízitábor, horgászóhelyek szolgálják a pihenőket, vízisportolókat.

Tiszacsegei Termálstrand és Gyógyfürdő

Az 1972-ben feltárt 80 °C-os sok oldott szerves anyagot tartalmazó termálvízre épült a két gyógymedencés strandfürdő és a csónakázó-tó. A fürdő vize csont-, bőr-, izom- és reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A strand szomszédságában két hektáros területen fekszik a Holdfény Kemping, amely árnyas fáival, csendes környezetben 500 fő pihenését szolgálja.

Holt-Tisza és a Kácsa-sziget

A Holt-Tisza – hivatalos nevén Nagyerdei vagy Miskafoki holtág – a folyó szabályozásáig az élő Tisza részét képezte. Teljes területe 30 hektár, hossza 4 és fél kilométer. A Kácsa-szigetet a Holt-Tisza fogja közre. Ez a fokozottan védett táj, a környéken egyedülálló ősállapotával valóságos bioszféra-rezervátum, melyhez hasonló sem hazánkban, sem Európában nem található. A 700 hektáros területből 340 hektáron erdő borítja. A Holt-Tisza és a Kácsa-sziget is a Hortobágyi Nemzeti Park védelme alatt áll.

Élmény Söröző és Pizzéria nyitva tartás:

  • Hétfő – péntek: 8.00-21.00
  • Szombat – vasárnap: 6.00-21.00

Élmény Söröző és Pizzéria  elérhetőségek:

M: +36 30 653 3626

C: 4066 Tiszacsege, Tavasz u. 24.

F: https://www.facebook.com/elmenysorozo/