Welovetiszato
Welovetiszato

Barátkozó Étterem – Tiszafüred, szabadstrand

Barátkozó Étterem: Tiszafüred legbarátságosabb étterme

A Barátkozó Étterem Tiszafüreden, A Tisza-tó turisztikai régió központjában található. A tiszafüredi étterem a szabadstrand egyik legnagyobb étterme.  A vendéglátóhely a nyári szezonban várja vendégeit finomabbnál finomabb ételekkel. Az étteremhez tartozik egy nyugalmat és kellemes hűvöst adó kerthelyiség is.

A tiszafüredi étterem étlapján megtalálhatóak a levesek, rántott ételek, rostlapon sült ételek, frissensültek és a pörköltek is. A könnyedebb ételekre vágyóknak a tisza-tavi étterem rostlapon sült ételeket és salátákat is kínál. Az étlapon szerepel a palacsinta, gyros és 12 féle pizza is.

A Barátkozó Étterem ideális azoknak a strandolóknak, akik gyorsan szeretnének finomat enni.

Tiszafüred az utóbbi években a térség idegenforgalmi-szolgáltató központjává vált. Napjainkban a város a Tisza-tó partjának legnagyobb települése, gazdasági, kulturális és idegenforgalmi központja. Sorra nyitnak a multinacionális cégek bevásárlóegységei, rendeződik az infrastruktúra. Turisztikai vonzerejét gazdag főszezonbeli programkínálata mellett a térség első négycsillagos szállodája is növeli.

Tiszafüredet a turisták a gazdag természeti környezet, a szabadstrand, a sokoldalú szolgáltatások és a szállások gazdag kínálata miatt keresik fel.

Nyitva tartás:

  • Nyári szezonban minden nap 11 órától 21 óráig;
  • Az étterem szezonális nyitva tartása miatt október 1-től május 1-ig ZÁRVA tart.

Barátkozó Étterem elérhetőségek:

W: www.baratkozo.hu

E: baratkozotiszafured@gmail.com

M: +36 70 530 80 12

C: Tiszafüred, Kikötő krt. 2. (Tisza-tó part)

F: www.facebook.com/baratkozo