Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Őszre egy nyaralóhajózás hétvége a Tisza-tavon? Jöhet?!

bcsheinz
·
2020. augusztus 24.
Őszre egy nyaralóhajózás hétvége a Tisza-tavon? Jöhet?!

Nyaralóhajózás a Tiszán!

Nem kell megijedni a lenti videótól, nem ennyire saras, piszkos és gyors a Tisza normál esetben… Ilyen áradáskor, amikor sem Ti, sem senki nem megy ki a vízre. Szóval képzeljétek magatok elé, hogy lassan hömpölygő folyó van alattatok, az ég kék, a víz zöldes-kékes-mindenféle és nem koncentráltok ezerrel arra, hogy a gyorsan mozgó folyón vajon hogy fogtok megközelíteni egy kikötőt. Na ez a nyaralóhajózás. A videón azt látjátok, amikor nem fogtok hajózni. 🙂

A Tisza-tavon hajózni hatalmas élmény és valódi chill out. Hogy mennyire, nézzétek meg a tavalyi cikkünket itt. És most van rá egy jó lehetőség. Mert AKCIÓ van. Az akciókat meg szeretjük :).

 

Rosszul indult szezonból jól kijönni

A tavaszi, majd a nyárba is belecsúszó járványhelyzet nem tett jót az alapvetően külföldi vendégekre épített tiszai nyaralóhajós programnak. Március, áprilisban gyakorlatilag az összes külföldi foglalást visszamondták, a hajók szállítása a vírushelyzet miatt akadozó logisztika miatt két hónapot késett, a kikötők építése és engedélyezése elhúzódott, a képzésre jogosító vizsgát nem lehetett letenni. Az általános bizonytalanság és bizalmatlanság miatt senki nem mert se foglalni, se tervezni, se semmit se csinálni, csak várni, hogy legyen valami. Úgy nézett ki, a Tisza-tó nyaralóhajós szezon nélkül marad.

Az elmaradt külföldiek helyett azonban jöttek a külföldre szintén nem nagyon utazó magyarok, olyanok, akik eddig a Tiszát csak a föci órán látták egy kék csíkként a térképen és olyanok, akik megjárták már Európa több útvonalát és Canal Midi vagy a Rajna helyett itt hajókáztak idén. Hajós emberek, nem hajós emberek, profik, és sokan, akik teljesen kezdők a vízen, de a nyaralóhajózás beszippantotta őket. Persze volt bennük egy közös: ki tudták fizetni a nagyon drága bérleti díjat. Mert drága, és nem is akar és nem is tud olcsó lenni. Ezzel együtt 60% feletti foglaltsággal működik a nyaralóhajó program, ami a 90%-os magyar vendég aránnyal egészen klassz. Most viszont elindul egy akció, amivel többen is elérhetik ezt a jó kis programot.

Ősszel a legszebb a Tisza-tó. Akciósan még szebb! 🙂

Szeptemberben és októberben akár 35% kedvezmény is elérhető 1 hetes nyaralóhajózás esetén. Az 5 napos hétközi hajózás és a 4 napos hosszú hétvégi hajózás 25%-os, a 3 napos hosszú hétvége esetén pedig 20% kedvezményben részesülhetnek azok, akik ősszel szeretnének hajót bérelni. A részleteket és árakat itt találjátok.

És akkor ismétlés: : szeptember 7. – október 31.

  • 3 napos hosszú hétvége (péntek-vasárnap) esetén: 20% kedvezmény
  • 4 napos hosszú hétvége (csütörtök-vasárnap) esetén: 25% kedvezmény
  •  5 napos hétköznapi hajózás (hétfő-péntek) esetén: 25% kedvezmény
  • 1 hetes hajózás (szombat-szombat) esetén: 35% kedvezmény

Foglalási időszak: a fenti kedvezmények akkor érvényesek, amennyiben a hajóbérlés árának 40%-a július 20. – szeptember 15. között befizetésre kerül.

 

A bankkártyás és mobilfizetést a MasterCard biztosítja.

Tiszai Nyaralóhajózás, topligába kerül a Tisza-tó

 

Címkék:
  • nyaralóhajózás