Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Dog’s Nature – Kutyával a természetben

bcsheinz
·
2020. augusztus 9.
Dog’s Nature – Kutyával a természetben

Az ország egyik legnépszerűbb – ha nem a legnépszerűbb – kutyás nyaralóhelye a Tisza-tó. Itt van pár kutyabarát strand, a szállások agy része is kisállat-barát, a szolgáltatások szintén – elég csak a csónaktúrás ladikokból örömmel csaholó ebekre gondolni. Ha pedig baj van és állatorvoshoz kell menni, közel a segítség, agrárvidék lévén szinte minden településen van állatorvos.

 

Kutyások a kutyákért, jótékonysági program

 

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén a rengeteg nem kutyás program mellett lesz egy kutyabarát is: harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Dogs ’n Nature – kutyával a természetben elnevezésű esemény a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány szervezésében. A program célja, hogy a belépőjegyekből befolyt összegből a tiszafüredi Gyepmesteri Telep gazdátlan kutyáit támogathassa az Alapítvány.

 

Az idei eseményen két indulási pont van: 9:00-kor a Morotva Kerékpáros Pihenőparkból indul a komp, 9:30-kor pedig a Szabics Kikötőben lehet csatlakozni. A kompút alatt a zenét Bíró Imre és barátai szolgáltatják. A Tisza túlpartján,  a Tiszavirág Ártéri Sétaút természeti kincseit fedezhetik fel a gazdik és kedvenceik. Az egyik kilátóból a poroszlói medencét lehet megcsodálni, a sétaút másik végén pedig egy belső tó, a Göbe vár, ahol a gazdák a kedvenceikkel együtt csónakázhatnak és a kilátóból gyönyörködhetnek a Tisza-tó szépségében. A bevállalósabbak kipróbálhatják a gumicsizmás útvonalat is, az Örvényi Pákász Tanösvényt.

Az esemény keretein belül hobbi kutyakiállítást is rendez az Alapítvány, illetve fotófallal és kutya-gazdi fotózással várják a résztvevőket.

Természetesen senki nem távozhat üres kézzel, az Alapítvány mindenkinek egy érmet ad ajándékba. Akár kutyával, akár kutya nélkül érkezik valaki, mindenképpen egy jó ügyet támogat!

FONTOS: Nagyon ajánlott a kutyákat előzetesen külső élősködők ellen kezelni.

Részvételi díjak:

online 2500 Ft/fő-től

helyszínen 3500 Ft/fő-től

 

További információ és jegyvásárlás: dogsnature.hu

Címkék:
  • kutyabarát,
  • természet,
  • Tiszaörvény