Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

XV. Tiszator Böllérfesztivál 2024 – Abádszalók

  • Időpont:2024. március 9. Egész napos
  • Helyszín:Füzes Camping és Panzió - Abádszalók
  • Belépődíj:Ingyenes

2024-ben is Böllérfesztivál Abádszalókon

Az abádszalóki böllér fesztivált hagyományosan minden év márciusában rendezik. Hagyományos disznótor, vidéki ízek, vendégváró porták, népzene, néptánc, kézműves vásár és felejthetetlenen hangulat. Egész napos gasztro programmal várják az érdeklődőket Abádszalókon a 16. Böllérfesztiválon.

Az abádszalóki böllér fesztivál minden évben a böllérfalu megépítésével kezdődik. Az itt felállított portákon lévő finomságok mindegyike megkóstolható. A rendezvényen különleges zenei programok is megtalálhatók.

A reggel minden évben a malacszúrással és a reggeli kóstolókkal indul. A nagyszínpadon zenei programokkal várják a látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt. Fellépnek néptáncosok és az élő koncertek is látogathatók lesznek. A böllérfaluban egész napon át versenyeznek a csapatok és a nap végén kihirdetik a verseny győztesét.

A böllérfinomságok mellett ízletes házi pálinkával és pogácsával is versenyezhetnek a csapatok. A műsorok ideje alatt számtalan hagyományt őrző csoport szórakoztatja majd a jóllakott vendégeket.