Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Vályogépítő hétvége – Sarud

  • Időpont:2021. július 10. 10:00 - 17:00
  • Helyszín:Élményfalu - Sarud
  • Belépődíj:Ingyenes

Családbarát program Sarudon

A Globális Nézőpont Alapítvány szervezésében megrendezésre kerül a sarudi vályogépítő hétvége. A program során betekintést kaphatunk a vályog rejtelmeibe, az egészséges és környezettudatos házak világába.

Az alapítvány több mint 100 éves házán és a partnerek házain van lehetőség gyakorolni a vályogos praktikákat, mint tapasztás, vakolás, stb.

Aki a szimfonikus zenét is kedveli, este az úszó stégen meghallgathatja a Debreceni Lyra zenekart élőben 18.00-tól, illetve a Kalandparton minden másra is van lehetőség , ami az élményeket fokozza!

Sarudi Kalanpart – A Tisza-tó Élményközpontja

A Tisza-tó legnagyobb nyíltvízű területe, a 28 négyzetkilométer alapterületű Sarudi-medence partján található Kalandpart a legsokszínűbb partszakasza a térségnek.

Egy védett, nyugodt öbölben található a Tisza-tó tengerpartjának is nevezett partszakasz, több mint 4000 négyzetméter homokos parttal, abban kialakított gyermeköblökkel, árnyas fákkal és sok- sok szórakoztató kalanddal, kikapcsolódási lehetőséggel.

Ez a hely a Tisza-tó legszínesebb kalandjait kínálva ösztönzi kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre az idelátogatókat, vagy a területén áthaladó kerékpárosokat.

Vályogépítő hétvége információ:

M: +36 70 327  8722

C: Sarud, Kossuth út 18.

 

További Tisza-tavi programok: Programok | Welovetiszato