Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tiszavirágzás – Tündérfátyol-rengeteg túra – Tiszavalk

  • Időpont:2020. június 27. - 2020. június 28. 09:00 - 16:00
  • Helyszín:Tisza-tavi Madárrezervátum - Tiszavalk
  • Belépődíj:21900 Ft/fő

A túra kiinduló pontja a tiszacsegei komp. Szombat reggel az ismerkedést a felszerelések kiosztása követi, majd a csapat bepakol a kétnapos túrára. Rövid evezés és balesetvédelmi oktatást követően a részt vevők elindulnak a Tisza-tó irányába.
Napközben többször megállnak, a tervek szerint az esti órákban érnek a Buláti-sziget alá, ahol a túra vezető reményei szerint a csapat láthatja a kérészek repülését. Továbbhaladva a 9-es számú öblítő csatornán éri el a társaság az esti szálláshelyét, a tiszavalki kikötőt.
Este tábortűz, szalonnasütés.

Másnap, június 28-án irány a Tiszavalki-medence. Az út tündérfátyol – és tavirózsa rengetegen keresztül vezet. A részt vevők délután érkeznek meg Poroszlóra, ahol a túra véget ér.

A túra ára: 21900 Ft/fő, amely tartalmazza a felszerelés bérlését, a túravezetés és a hajók szállítási költségét, a szombat esti nyársalást. Gyermekeknek a túra ára: 18900 Ft/fő.

A túra ára nem tartalmazza: az útiköltséget, az étkezés költségét és a szolgáltatóknál fizetendő egyéb költségeket.

Utazás: egyénileg.

Felszerelés: Kétszemélyes tengeri kajakok (igény esetén egyszemélyes is), evezős kabát, mentő- mellény, hullámkötény, evezőlapát, vízhatlan zsák.

A túra feltétele: Alapszintű úszástudás. A túrán résztvevők kötelesek betartani a túravezető utasításait.

Egyéb felszerelés: A túrákon részt vevők számára van lehetőség 3 személyes Zajo norsk 3 sátor bérlésére 1500 Ft/nap, ill. Rp Summit hálózsák bérlésére 500 Ft/nap áron.

A túra min. 8 fővel indul.

 

További információk/jelentkezés:

E: kancsulik@gmail.com

M: +36 20 455 4304 – Kancsulik Ákos