Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Tisza-tavi Párkereső Randi Túra – Tiszaderzs

  • Időpont:2021. szeptember 26. Egész napos
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:3000 Ft/fő

Párkereső randi túra tiszaderzsi helyszínekkel

Párkereső túra a Tisza-tónál október 26-án, tiszaderzsi indulással. A párkereső programra kizárólag egyedülállóak jelentkezését fogadják el a szervezők és figyelmek a nemek arányára is. 5 fiút és 5 lányt várnak, mivel a családi evezős hajóba ennyien fértek be párban, egymás mellett ülve. Nyilván az esélye annak, hogy 1 nap alatt párt találjon bárki magának, igen csekély. De a legrosszabb esetben lesz egy jó napja a résztvevőnek gyönyörű környezetben, egy jó társasággal. Lehet, hogy „csak” barátságok fognak születni a program alatt, de hát ismeretes, hogy egy jó barát jó barátja is jó párjelölt lehet…

A párkereső túrára elsősorban 30 és 40 év közöttieket várnak. Az oka ennek nagyon egyszerű: a szervezők úgy gondolják, hogy ebbe a korosztályba tartozók jobban tudják értékelni a jó társaságot, a természet szépségét és talán nagyobb az esély arra, hogy a résztvevők nem csak fizikailag, hanem szellemileg is szeretnének az ellenkező nemhez vonzódni. Viszont az ismerkedéshez a résztvevők kapnak egy hatalmas előnyt: a természet és a túrázás szeretetét.

A párkereső túra programját a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében csapata biztosítja, akik már számos csapatnak, családnak szerveztek komplex programokat a Tisza-tónál. Ebbe az 1 napba bele sűrítenek mindent: evezős túrát, biciklis programot, stb..hogy a kikapcsolódás ne csak romantikus, de aktív is legyen.

A randi túra menete

9.30 – tól érkezés a helyszínre, a tiszaderzsi Kárász Kikötőbe. A jelentkezők bemutatkoznak egymásnak, ismerkednek kicsit, majd 10 órától kezdetét veszi egy 2 órás szuper evezős túra, ahol mehet a csacsogás, és a nevetés.. miközben gémek és bakcsók röppennek fel a vidám társaság jöttére.

Az evezés közben a szervezők elmesélik, hogy ők hogyan lettek szerelmesek a Tisza-tóba és persze a történetét is elmesélik, miközben egy csodás ártéri kört evez együtt a csapat.

Miután a csapat kellemesen átmozgatta magát, egy nagyot pihen a tiszaderzsi Horgász büfében, ahol finomságok és házi szörpök várják a résztvevőket.

Ezt követően viszont bicajra pattan a csapat és eltekernek egy csodás ártéri erdőbe, ahol sétálnak egy kicsit. Később a csapat visszateker a kikötőbe, ahol már szabad foglalkozást biztosítanak a szervezők, de azért adnak egy-két tippet a folytatáshoz.

Túra díjak:

Lányoknak: 4 000 Ft +3 000 Ft kerékpár kölcsönzés
Fiúknak: 6 000 Ft +3 000 Ft kerékpár kölcsönzés

Párkereső túra jelentkezés:

A túrára jelentkezni kizárólag e-mailben lehet az űrlap kitöltésével. A leíró részbe szükséges bele írni a “Randi Túra” kifejezést.
Az űrlapon kért adatok kizárólag a jelentkezéshez szükséges kapcsolat felvételhez kellenek.

A résztvevőket nem szelektálják a szervezők, a túrára a beérkező jelentkezések sorrendjében, az első 5 fiú és 5 lány jelentkezését fogadják el!