Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Nyitott Főzdék Napja a NoParában – Tiszafüred

  • Időpont:2022. május 21. 14:00 - 20:00
  • Helyszín:NOPARA Gyógysertár Sörfőzde és Bisztró - Tiszafüred
  • Belépődíj:Ingyenes

Nyitott Főzdék Napja a tiszafüredi NoParában

A Nyitott Főzdék Napján újból megnyitják a kapuikat a magyar kisüzemi sörfőzdék, hogy megmutassák magukat és söreiket a nagyközönségnek. 2022 május 21-én egész nap változatos programokkal, főzdetúrákkal, finom falatokkal, sörkóstolókkal és vásárlási lehetőséggel várják vendégeiket a hazai kisüzemek! Ezen a napon ott lehet megkóstolni a magyar söröket, ahol azok készülnek

NoPara Tiszafüred

A Nopara GyógySERtár sörfőzde, söröző, étterem és apartman egy helyen, Tisztafüreden, ahol változatos felső- és alsóerjesztésű sörök mellett nagyszerű ételekkel is várják a látogatókat.

Nyitott Főzdék Napja programok

Ha új rendezvény, akkor új sör! De azért a NoPara hozza a „kötelezőt” is, hiszen lesz korianderes, keserű/édes naracshéjas witbier is, amely idén a Nyitott Főzdék Napja hivatalos söre!

Az újdonságról: az alap egy Tropical Stout. ami egy meglehetősen sötét, édeskés, gyümölcsös, mérsékelten erős ale sör, lágyan pörköltes és komplex malátássággal, kakaóbabbal és tonkababbal megbolondítva. A neve is ebből „adódik”: Honky Tonk(a) Women. Az újdonság premierje a Nyitott Főzdék Napján lesz, első 300 üveg sorszámozottan kerül a vásárlókhoz!

Természetesen éhen sem fog halni senki, mert a NOPARA közkedvelt lepényeivel várja minden kedves hozzá látogatót.

Külön erre az alkalomra készítünk különleges ragukat, ami maradjon addig titok! De lesznek helybéli sajtok, és egyéb finomságok is!

A főzdetúrák 14 órától folyamatosan lesznek.

A főzdenap apropóján – ha a technika ördöge nem szól közbe – útjára indítják a Tisza-tó első Beer-bike-ját!

További információ:

W: Noparamenu (webnode.hu)

F: Nopara | Facebook

További Tisza-tavi programok:

Programok – Welovetiszato