Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Levendulaszüret, naplemente túra – fél napos program

  • Időpont:2021. július 3. 15:00 - 20:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:4000 Ft/fő

Levendula szedéssel egybekötött csónakos naplemente túra

Szombaton nyitja meg kapuit a Tisza-tavi Levendulás Tiszaderzsen. Ezen a napon a levendulaszedés megünneplését egy fesztivállal teszik még színesebbé. A levendula fesztivál főleg a levendulaszedésről szól, de ezen kívül lesz levendulás termékek vására, népi játékok, arcfestés na és persze levendulás italok és sütemények vására. A nagy érdeklődésre való tekintettel az utóbb említett termékek valószínűleg hamar el fognak fogyni, DE! Aki velünk tart, annak biztosan fog jutni az isteni finom levendulaszörpből és a levendulás sütiből!

De hogy még jobban fokozzuk az élményeket, a levendulaszüret után szervezünk Nektek egy csónakos naplemente túrát a tiszaderzsi Kárász Kikötőből. Kihajózunk az élő Tiszára és a Sarudi –  medencébe, ahonnan a vízről gyönyörködünk a csodálatos Tisza-tavi naplementében.

Levendulaszüret programterv:

  • Indulás akár több helyszínről is lehetséges és többféle eszközzel, de mivel a naplemente túra este 9 óráig is eltarthat, ezért érdemes saját biciklivel vagy személy gépkocsival érkezni a megbeszélt helyszínre. Ezen a napon lesz az UTT sportrendezvény is, tehát a gátkorona valószínűleg le lesz zárva.
  • A levendulafesztivál szombaton este 6 óráig tart. Az érkezés 15.00 vagy 16.00 körül lenne, a résztvevőkkel egyeztetünk.
  • A levendula fesztivál után beiktathatunk egy vacsorát, melyet a kikötő mellett található büfé garantálna nekünk.
  • A naplemente túra 19.00-tól venné kezdetét és körülbelül 21.00-ig tartana.

A program részvételi díja

A levendulaszüreten való részvétel feltétele legalább 1 aratótasak megvétele, melyet 1000 Ft/darabos áron árulnak a helyszínen. A levendulaszörp és sütemény pontos áráról később kapunk tájékoztatást.

A csónaktúra és a szervezés díja maximum létszám esetén 4 000 Ft/fő.

Részvétel, jelentkezés

A  csónak férőhelyei miatt a túrára maximum 7 fő jelentkezhet.

Jelentkezési határidő: 2021. július 1.

Ha érdekel a program, akkor küldj egy e-mailt a barbara@welovetiszato.hu e-mail címre és a további teendőket egyénileg egyeztetjük, vagy keress a +36 30 3209503 – as telefonszámon.

Várunk szeretettel!