Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Kilátó felfedező csónak- és kenutúra – Tiszaderzs

  • Időpont:2021. június 19. - 2021. június 20. 09:00 - 18:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:4000 Ft.

Kilátó felfedező túra és a tündérrózsás Óhalász!

1 napos evezős túrák családi csónakkal és kenukkal, valamint pár órás csónakmotoros túrák a Tisza-tó káprázatos területeire!A túrákat folyamatosan indítják a szervezők előre egyeztetés alapján.

Ezen a hétvégén egyrészt a frissen átadott kilátókat látogathatják meg a túra résztvevői, melyeket csak vízi eszközökkel lehet megközelíteni. Mindkét kilátó a parttól távol, a varázslatos Tisza-tavi természetben található.

A másik szintén nagyon érdekes célpont az Óhalászi Holt-Tisza, ahol most nyílnak a gyönyörű tündérrózsák. A túrák közül általában ez a leglátványosabb, mivel a területen gazdag, háborítatlan növény és madárvilággal találkozhatunk. A túra közben kilátókra is felmegy a csapat és meglátogatják az Óhalászi-szigetet is.A teljes túra táv 24 km.

Mindkét túránál az indulási és találkozási pont a tiszaderzsi Kárász Kikötő.

Evezős túrák

A szervezők az evezős túrákat 12 személyes családi csónakkal és 4 fős túrakenukkal vezetik le. A 12 fős családi evezős csónak a Tisza-tavon egyedülálló, ilyen hajótesttel csak a Dunán lehet találkozni. A hajó CE. megfelelőségi tanúsítvánnyal ellátott, vízitúrázóknak tervezett, abszolút biztonságos csónak, amelyben családok, idősebbek, fiatalok, gyerekek is teljes biztonságban evezhetnek együtt.

Túra jelentkezés

W: https://www.csonakturatiszato.hu/jelentkezes/

További Tisza-tavi programok: Programok | Welovetiszato