Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Kerékpárral a Tisza-tó körül, mini ökotúrákkal – Tiszafüred

  • Időpont:2020. szeptember 3. 09:30 - 17:30
  • Helyszín:Halas tér - Tiszafüred
  • Belépődíj:7900 Ft/fő

Kiscsoportos, 1 napos, személyes hangulatú túravezetés Tárnai Csaba vezetésével

A túrán a csoport egy 67 km-es kört tesz a Tisza-tó körül. Közös tempóban tekernek, közben többször megállnak pihenésképpen egy-egy öko betétprogramra. Mindez egy egész napos ökotúra keretében, a Top-túra közösségével, közös kisbusszal vagy egyénileg eljutva az induló pontra.

Tiszafüredről indul a csapat, átmennek a vadi új kerékpáros hídon, ami annyit szerepelt a nyáron a médiában. Poroszlónál délre fordulnak, felfrissítik magunkat a szabadstrandon, később a tiszanánai, és a sarudi strandon is. Kiskörénél rövid, szakvezetéses sétát tesznek a duzzasztógáton és a hallépcsőnél. Abádszalókon szintén a strandon pihen a csapat. Tiszaderzs és Tiszaszőlős magasságában is érintenek egy pihenőt és így érnek vissza a részt vevők Tiszafüredre.

Saját, és bérelt bicikliddel is meg lehet tenni az utat.

Díjak:

Saját autóval történő érkezéskor a túravezetés díja: 1.900 Ft/fő.
Ha a közös kisbusszal szeretnének a részt vevők érkezni, akkor a túravezető meghatározza a beszállási pontokat és időket. A túravezetési díj ekkor az 1.900 Ft-on felül további 6.000 Ft/fő. (Törzsutas 5.500 Ft, ezüst törzs 5.000 Ft, arany törzs 4.500 Ft.).

Kerékpár bérleti díj: 5.900-9.900 Ft.
Egyéb fix költség nincs.

Jelentkezéskor a web oldalon, a túranaptárban ezt a túravezetést kisbuszos, és ott találkozós változatban is meg lehet találni, egymás alatt. Jelentkezésed a túradíj fizetésével lesz teljes.

A túracsapat a beérkezett túradíj utalások sorrendjében telik meg. A túravezetés egyik legfontosabb célja felhőtlen, örömteli kikapcsolódás biztosítása.

Tuti tipp: Napvédelem: Kalap, sapka, napkrém! És folyadék…

 

Jelentkezés:

A résztvevőkből a facebook – on egy új chat csoport alakul, itt osztja meg a szervező az indulással, egyebekkel kapcsolatos részleteket.
Aszerint, hogy a közös kisbusszal, vagy egyénileg történik az érkezés a túravezetés helyszínére, választani lehet az erre a napra kiírt két azonos tartalmú túravezetés között: kisbuszos vagy ott találkozó.

W: https://top-tura.hu/turanaptar/

A jelentkezéssel EGY IDŐBEN a következő számlaszámra kell küldeni a túravezetés díját: 10700309-70055629-51100005 Tárnai Csaba (CIB). Mert a túra a befizetések sorrendjében telik meg.

További információ:

W: https://top-tura.hu/

E: topturahu@gmail.comtarnai.csaba@top-tura.hu

M: +36 70 610 1192

F: facebookon: a túra eseménye alatt, kommentben: https://www.facebook.com/events/1147242788993222