Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Jóreménység-sziget premier előtti vetítés – Tiszafüred

  • Időpont:2022. november 13. 17:00 - 17:00
  • Helyszín:Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabdidőközpont Tiszafüred
  • Belépődíj:500 Ft/fő

Jóreménység-sziget tiszafüredi premier előtti vetítés és közönségtalálkozó

Ljasuk Dimitry szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt első mozifilmje, a Jóreménység-sziget hazai pályás, premier előtti vetítésére a tiszafüredi Sportcsarnokba!
Az eseményre profi mozitechnika érkezik Egerből, nagy vászon, mozigép, 5.1-es hang, mint a mozikban. Így fog moziteremmé válni egy estére a város sportcsarnoka. A vetítés után Kátai Andrea a helyi TV műsorvezetője fog rövid beszélgetést tartani a közönség előtt, ahol bárki kérdezhet.
“Szeretném veletek, akik ott élnek és szintén úgy szeretik a Tisza-tavat, megosztani a filmem, benne az érzéseim. Bízom benne, hogy sokak megtalálják benne a saját történetüket is. Nagyon várom ezt a vetítést… emlékszem anno ebben a csarnokban volt a szalagavatóm is. Boldog vagyok, hogy most az itt élők – reményeim szerint sokan – töltik meg a teret és együtt nézzük meg a filmem. Nagyon megtisztelő és felemelő érzés ez nekem.”
Jegyek a helyszínen válthatóak, melynek ára 500 Ft/fő.
Helyfoglalás érkezési sorrendben 16:30-tól. 500 szék lesz a vászon előtt + 2-300 a páholyokban.
A szervező azt kéri, hogy az érdeklődők az eseményen való részvételt  jelezzék a Jóreménység-sziget tiszafüredi premier előtti vetítés és közönségtalálkozó | Facebook “OTT LESZEK” gombra való kattintással.
FILM ELŐZETES ÉS INFÓ: https://joremenysegsziget.hu