Welovetiszato
Welovetiszato

IV. Évadzáró Hajós Felvonulás – Abádszalók

  • Időpont:2023. szeptember 30. Egész napos
  • Helyszín:Abádi Kikötő, Sport és Horgászhajó Kikötő - Abádszalók
  • Belépődíj:Ingyenes

IV. Tisza-tavi Évadzáró Hajós Felvonulás

Az Abádi Kikötő hagyományteremtő céllal idén is meghirdeti a IV. Tisza-tavi Évadzáró Hajós Felvonulást. A szervezők szeretnék, hogy évente legalább egy alkalommal összehozzák a Tisza-tó hajósait (tengeri yacht, sporthajó, motoros lakóhajó, horgász hajó, horgász ladik tulajdonosokat) egy közös eseményre.

Az indulási időpontja

2023. szeptember 23. (szombat) 11 óra.

Gyülekezés

10 órakor az Abádi Kikötő előtti vízterületen (Tisza-tó, Abádi- medence). Akinek a hajója nem fér át a IV- es öblítő hídja alatt, a műtárgy Tisza felőli oldalán várja be a többieket, 11 óra 30 perckor.

Hajós felvonulás útvonal

Bere-Felső Holt-Tisza, 4. öblítő csatorna, élő Tisza, 1. öblítő csatorna, Kunsági-csatorna műtárgya, Szalók Yacht Club, Abádszalóki strand, Abádi Kikötő. A felvonulás útvonala összesen 16 kilométer.

Időtartam: kb. 1,5 óra.
Sebesség: kb. 10 km/h

A felvezetést az Abádi Kikötő hajói biztosítják. A felvonulást a lehető legkisebb hullámkeltéssel végzik, a Hajózási Szabályzat rendelkezéseit betartva.

Részvétel

A részvétel feltétele a Hajózási Szabályzat előírásainak megfelelő, üzemképes, biztonságos vízi jármű és legalább 10 km/h sebességre alkalmasság.

A szervezők kérik, hogy aki szívesen részt venne a rendezvényen, egy visszajelzéssel jelezze feléjük a részvételi szándékot.

E: info@abadikikoto.hu

M: +36 20 466-7950