Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Húsvét a Hortobágyon

  • Időpont:2022. április 15. - 2022. április 18. 09:00 - 17:00
  • Belépődíj:Ingyenes

Pecsétgyűjtő játék Húsvétkor

Húsvét alkalmából családi pecsétgyűjtő játékra invitálják az érdeklődőket a Hortobágyon.

A játék több helyszínen lesz elérhető:
– Tourinform Hortobágy – vadaspark
– Hortobágy-halastavi Kisvasút
– Mátai Ménes
– Pusztai Állatpark
– Hortobágyi Madárkórház
– Hortobágyi Csárda

Játékszabályok:

A játékban való részvétel feltétele 3 pecsét kigyűjtése a pecsétgyűjtő lapon. A játékban csak a családi jegyet vásárló vendégek vehetnek részt, illetve a csárdában az étel fogyasztás is számít. A családi jegy vásárlásakor a vendégek egy darab pecsétgyűjtő lapot kapnak. Ebben kell gyűjteni jegyvásárláskor a pecséteket, melyek a játékban résztvevő létesítményekben (6 helyszín) kérhető.

A napi nyereményekért vagy a fődíjért három pecsétet kell kigyűjteni. A csárdai fogyasztásért járó pecsétet a vásárlást igazoló blokk felmutatását követően a Tourinform irodában teszik be a pecsétgyűjtőbe. A pecsétgyűjtőket leadni naponta 9.00-17.00 között lehet a Tourinform irodában.

Naponta az első 25 fő, aki kigyűjtötte a három darab pecsétet, garantált ajándékot kap, mely 1 darab hűtőmágnes és egy darab csoki tojás.

Minden játékban részt vevő család ezen felül indulhat a fődíjakért.

A játék időtartama alatt készítsenek egy fotót a meglátogatott helyszínek valamelyikén, úgy, hogy a pecsételő lap jól látható legyen a képen. Ezt követően a képet töltsék fel a „Húsvét a Hortobágyon” facebook eseményhez #husvetahortobagyon megadásával. Az öt legtöbb like-ot begyűjtő kép tulajdonosát megajándékozzák a fődíjak egyikével.

Pecsétgyűjtő játék fődíjak:

– Családi belépő a Hortobágyi Vadaspark extra szafari programjára
– Családi belépő az 54. Hortobágyi Lovasnapokra (2022. július 15-17)
– Családi motorcsónaktúra a Hortobágy folyón
– Családi belépő a Tisza-tavi Vízi Sétányra
– Ingyenes éves parkolójegy Hortobágyon

A pecsétgyűjtő lap az alábbi linken is letölthető Hortobágyi Nemzeti Park – Húsvét a Hortobágyon (hnp.hu), vagy a helyszíneken is beszerezhető lesz.