Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Hétvégi Tündérrózsás evezés – Tiszaderzs

  • Időpont:2020. július 4. - 2020. július 5. 09:00 - 18:00
  • Helyszín:Kárász Kikötő, horgászat - Tiszaderzs
  • Belépődíj:5000 Ft/fő/nap

Két, egy napos kellemes evezés a Tisza-tónál kényelmes, abszolút biztonságos, nagy családi csónakkal, amely a Tisza tavon egyedülálló: Ez a Viator Mundi nagy családi csónak, melyben gyerekektől az idősebbekig bárki biztonságosan evezhet! A flottát 4 személyes túra kenukkal egészítik ki, így nagyobb létszámú jelentkezés esetén mindenki megtalálja a neki való evezőst.

Ökotúra szemléletű túravezetés, mely során olyan helyekre vezetik el a részt vevőket, melyek motoros csónakkal egyébként sem bejárhatók. Gémeket, bakcsót, kócsagot, a frissen kikelt hattyú fiókákat és más vízi madarakat lehet majd látni, melyeket fotózni is érdemes!
Kilátó pontokon és szigeteken állnak meg a túrázók, kikötőkben büfézhetnek és pihenhetnek is egy kicsit.

A vízállási viszonyokhoz mérten tervezik meg a szervezők a túrát: a részt vevők egy nagyobb kört túráznak a Tisza-tó középső részén, öblítő csatornákon, szigeteken, holtágakon barangolnak, rejtett kis kubikok, vízi ösvények várnak rájuk, és persze a tündérrózsás Óhalász.

A túra díja felszereléssel, csónak és kenu bérlet díjával, túravezetéssel: 5000 Ft/fő/nap (a túrán résztvevő több gyermek, és diákok esetén egyéni kedvezményeket adnak).

Jelentkezés:

W: http://www.csonakturatiszato.hu/jelentkezes/