Welovetiszato
Welovetiszato

GIN és BOR Zenés Vacsora a Hajóborda Bisztróban – Abádszalók

  • Időpont:2024. július 26. 19:00 - 22:00
  • Helyszín:Abádi Kikötő, Sport és Horgászhajó Kikötő - Abádszalók
  • Belépődíj:Ingyenes

Kulináris élmények Abádszalókon

Ínycsiklandó péntek Abádszalókon, ahol a poharakba különleges ginek, nemes borok, a tányérokon pedig szaftos marhasteak és  libamáj frissen pirított, édes kalácson kerül szervírozásra. A háromfogásos menüvacsorán Toldi Zoltán borász legkiválóbb bortételeit, valamint a nyár hangulatához tökéletesen illeszkedő, frissítő gin-válogatást kóstolhatnak végig az érdeklődők.

Gin és Borest regisztráció:

2024. július 24. 19.00 óráig az alábbi regisztrációs lap kitöltésével: https://forms.gle/75Vifg6V9x1c18S76

Vacsorafogások:

  • Előétel: Libamájpástétom édes kalácson grillezett almával és ananásszal
  • Főétel: Marhasteak héjában sült parázsburgonyával, rozmaringos vajas mártással
  • Desszert: Málnás-csokoládészuflé pisztáciakrémmel, sós pisztácia- és liofilizált málnaszórással

Gin és Borest borválogatás:

  • Pigalle Rosé 2023 Kaisergarten
  • Muskat Essence DAC Salonsieger Kaisergarten
  • Te puna O Te AO Marama új-zélandi Sauvignon Blanc
  • Bearfoot Zinfandel (Primitivo) Kalifornia
  • Olasz Chocco Pearl Secco

GIN-különlegességek:

  • Armstrong Gin Berries: Az angyalgyökér, a koriander, a toszkán boróka, a spanyol citrusfélék héja és a narancshéj klasszikus alkotóelemei mellett az Armstrong Gin sajátossága az áfonya és a szeder, melyek egyedülálló, intenzív, ugyanakkor enyhe és gyümölcsös ízt kölcsönöznek ennek az italnak.
  • Nier Gin Pink Citrus Fruits: Frissítő ginünk keserűnarancs, citrom és rengeteg bergamott narancs erőteljes keverékéből készült. A színét az arónia (fekete berkenye) és a gránátalma adja.
  • Nier Gin Green Herbs: Frissítő ginünk zöld mediterrán gyógynövények erőteljes keverékéből készült, egy csipetnyi cukorral, amely tovább fokozza a gyógynövényes ízeket. Az alapja egy semleges fehér törkölypálinka + boróka + gyógy- és fűszernövények, a színt a fűszernövények és a bazsalikom adják.

Részvételi díj:

18 000 Ft/fő, mely tartalmazza:

• Háromfogásos gourmetvacsora
• 3 tételes gin, vagy 5 tételes borsor
• Korlátlan szénsavas- és szénsavmentes ásványvíz
• Kedvezményrendszer igénybevétele a Hajóborda Bisztróban

További információ:

https://abadikikoto.hu/hajoborda-bisztro/
+36 30 338 81 99
Hajóborda Bisztró │ Abádi Kikötő │ Tisza-tó