Welovetiszato
Welovetiszato
Welovetiszato
  • heti program
  • Podcast

Folytatódik a tulipánszüret a TulipGardenben – Abádszalók

  • Időpont:2021. május 9. 10:00 - 15:00
  • Helyszín:TulipGarden
  • Belépődíj:Ingyenes

Folytatódik a virágszüret a TulipGardenben!

A TulipGarden Tisza-tó utolsó hétvégéjéhez érkeztünk! Május 8-án, illetve május 9-én tulipán szüretelésére nyílik lehetőség.

Metszőolló és kosár kölcsönzésére letéti díj ellenében lehetőséget biztosítanak a szervezők.

A TulipGarden kutyabarát hely, így várnak minden kutyabarátot kis- és nagy kedvencével a tulipánszüretre. A tulipánszüret alatt póráz használata viszont kötelező!

A TulipGarden virágszüret helyszíne

Helyszín a TulipGarden Tisza-tó udvara Abádszalókon.

Megközelítés:

Autóval Abádszalóktól 3 kilométer Kunhegyes felé haladva. A Google Maps és a Waze keresőjében TulipGarden Tisza-tó névvel megtalálható a helyszín. Parkolni a bejárat előtti területen lehetséges!
Autóbusszal is viszonylag könnyen el lehet jutni a kertészetbe, azonban közvetlen vasúthálózat a települést nem érinti, így onnan autóval lehet tovább haladni. Ha valaki úgy döntene, hogy vonattal indulna útnak, akkor ebben az esetben mindenképp alaposan informálódjon.

TulipGarden Tisza-tó

Csodás szedd magad tulipános kertet hoztak létre Abádszalók határában a tulipánt kedvelők számára. Tóth Diána Abádszalók és Kunhegyes közötti birtokán álmodta meg az új turisztikai attrakciót, melyen ősszel tízezres nagyságrendben kezdtek el ültetni tulipánhagymákat és különféle virágokat. A Tisza-tó melletti látványosság helyet biztosíthat piknikeknek, kisebb-nagyobb rendezvényeknek is. A tudásanyagot Hollandiából importálták és az abádszalóki kertben legalább tizenkét fajta tulipán várja majd látogatóit.

Tulipánszüret részvételi díj

A belépés ingyenes. A tulipánok 200 Ft/szár áron vásárolhatóak meg.

További információ:

W: Tulipgarden

F: Tulipánszüret | Facebook

 

További Tisza-tavi programok: Programok | Welovetiszato